1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587254 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2745324

Sv: Apropå nånting...
SMÅLAND: Såg Montreal Toronto i natt och att Kapanen inte fick spela i ett sånt dåligt lag och Värmhed till Almtuna då tror jag han snart är tillbaka. Montreal kan tacka målvakten rädda 48 skott och hjälp av ramen 3 gånger blir ett bottenlag bland de 8 sämsta solklart. Kapanen behöver istid och hårdhet det får han här går mycket snabbare och tuffare spel i NHL små rinkar tippa han tillbaka inom 14 dagar
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Modano: Ja såg matchen ja mä å let efter Kappan i 60 min!! Dä va lite dimmigt inatt! Men efter att ha läst ST imorse så såg ja hann satt på läktaren!!
Tyckte dä va konstigt! Men dä laborerar nog i lage i början! Ja Värmheden ä en bra grabb å ja hoppas vi håll hårt i hann inför framtidens TIK 💪
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Modano: Han spelar ikväll. Dom ger nog honom ett par chanser framöver.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Modano: Montreal gjorde en riktigt bra match.
Sen hade ju Toronto många chanser o borde ju spruckit nollan men en stark insats av Habs.

De kan ha nåt lite bättre på gång nu men räcker väl knappast till i år men ser Intressanta ut. Bl.a backen Hudson riktigt intressant och så Dach som är tillbaks.

Och om lite mer än en månad kommer Harvey-Picard tillbaka o sen kanske i december då Laine så skulle bli väldigt förvånad om inte det blir en färd sen till Timrå för Kapanen.
Kommentera