1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588047 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2747089

Sv: Apropå nånting...
neutral: Jag håller med dig helt egentligen. Vill bara försöka övertyga mig själv att han kan vara nyttig i vissa matcher framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Tycker peronligen som många andra att Erixon bör vara petad ikväll efter han insats senast. Om man ska gå efter vad Jokinen sagt att man måste bevisa sig själv för att få spela så bör så vara fallet. Han bevisade sig inte direkt mot Linköping. Men med tanke på att han fick spela så mycket direkt så verkar inte Jokinen stå för sitt ord gällande detta.

Kan köpa att han får en till chans ikväll, det skulle inte förvåna mig. Man har nog överseende att han varit borta och skadad länge och vi behöver kroppar på backsidan och rutin som Tim har. Men gör han en dålig match igen bör det bara sista chansen och bänken trots hans höga lön.

Det kan inte bara vara en slump att vi vann de fyra matcher som Erixon saknades i. Han är för seg på denna nivå och passar inte in i Jokinens spelsystem det ser man med lätthet. Nu beror det självklart inte bara på honom, men en starkt bidragande orsak anser jag att det är då det sprider sig i hela laget och över hela planen.

Hårda ord men det är vad jag känner och tycker. Har full fötståelse om andra tycker annorlunda.

Jag anser att vi bör försöka hitta en back så snabbt som möjligt. Ingen panik såklart. Men hittar vi något bra och ekonomin finns så slå till.
Kommentera