1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587052 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2748967

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2024-10-12
Sputnik1: Oerhört skönt att vi kunde knäppa SAIK på näsan igår, ett för kvällen bra SAIK också. Hoppas vi kan tugga på som vi gjort framöver också, då borde vi kunna klämma in oss topp-6 och kanske skaka om topplag i slutspel.

Men en annan otroligt viktig poäng med segern igår:
"Good teams don't lose twice in a row"
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2024-10-12
Perreman: Nyckeln för egentligen den fortsatta säsongen blir för Olli att knäcka koden för hur det här laget ska uppträda och prestera bra nog för att kunna ta poäng även på bortaplan. Timrå IK toppar tabellen för spel på hemmaplan med blott en tappad poäng. Borta? Not that impressiva, med en fjärdeplats från slutet med "storheter" som Rögle, Håve samt Modo bakom oss. Modo, med anmärkningsvärda noll (0) gjorda mål på bortais. Verkligen en lovande inledning.

Luleå i första matchen. En alldeles sjuk naivitet som direkt "belönades" med ett mål "up your´s". Annars väldigt mycket en match där spelarna ser "sökande" ut. Det saknas en tydlighet i spelet som gör att lagspelet ser ihåligt och väldigt tveksamt ut. Matchen mot Örebro därefter där jag till största delen skyller poängtappet på premiärnerver samt en ännu inte till punkt och pricka sittande spelidé. Men andra perioden här.. OJ OJ OJ, som det här laget kan lira hockey när allt sitter. Mumma!
På bortais blev vi rent av avklädda mot FBK och vi fick ällhåcee att se ut som en rund miljon tidigare i veckan
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2024-10-12
Perreman: Precis. Det finns en nyckelpunkt kvar. Att verkligen få till bortaspelet! Men det tror jag kommer komma mer och mer.

Det viktigaste är trots allt också att vi spelar så bra hemma. Då kommer folket och kommer folket så får vi in värdefulla pengar för att bygga upp ekonomin och att kunna värva mer när det behövs!
Låst ämne