1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587297 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2749173

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Jokinen såg att det fanns en outnyttjad potential i laget och antog utmaningen! Han såg alla matcher med TIK förra säsongen. Jokinen är precis det Timrå IK behövde. Kommer att vara en sorgens dag när han lämnar för NHL. Men låt oss nu njuta och ha kul på isen och gå för ett SM guld de kommande åren med Jokinen ❤

Tror mycket handlar om respekt. En legend som står framför laget i form av Jokinen. Man vill inte göra gonom besviken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Tror också det handlar mycket om det, och att Jokinen faktiskt känns som nån som verkligen bryr sig om hur spelarna mår. Inte fan vill dem göra Jokinen till en syndabock.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Håller med. Tycker också att det är intressant att Jokinen är övertygad om att han kan utveckla alla spelare individuellt t bättre hockeyspelare och verkar även ha kunnandet för det. Man hör inte det snacket så ofta på den här nivån om det inte handlar om upplockade juniorer, utan snarare att spelarna ska vara ”färdigutbildade” och tränarens roll mer handlar om taktik, nöta situationer, special teams osv - inte att göra en som JD till en bättre hockeyspelare.

Ett jävla drag i klubben nu och vi får som sagt njuta så länge det varar - men det är coolt att Timrå står för nått nytt, att sportchefen åker över och snackar med GM i NHL osv. Förhoppningsvis kommer den höjda ambitionsnivån finnas kvar i föreningen även om några dagens nyckelfigurer försvinner.
Kommentera