1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587228 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2749321

Sv: Apropå nånting...
TIK_TIK: Ante i all ära, men Olli Jokinen. Jag har skrivit det förut, men lyssna på hur han för sig i omklädningsrummet med grabbarna. Det är en sån tydlig kravbild från hans sida. Han förväntar sig att alla lägger in lika mkt energi i det som vad han gör.

Den här bilden man får av honom att han är en spritsmugglare från Kiruna kan inte hjälpas när han har en uppenbarelse som ser ut att vara huggen ur sten, men han är ju en people person också som jobbar med den inre motivationen. Han pratar ju så oerhört mkt om att grabbarna ska känna glädje av att spela hockey, det ska firas oavsett hur de vinner etc etc.

Olli verkar vara den nya moderna typen av ledare som behövs inom hockey. Är ruggigt jävla glad att vi lyckades få honom till oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: Sportchefsjobbet av Kapanen glider under radarn. ingen utifrån pratar om Kimmo. En spelare som Eisenmenger hade ingen annan sportchef värvat om dom hade fått honom gratis ens. Nu lirar han i en 3e kedja i SHL och faller in klockrent i systemet. Lite samma med Lundmark, som kan visa sig vara en riktig succévärvning när vi summerar säsongen. Han hittade två spelare för brödsmulor som passar in perfekt i den typ av hockey Jokinen vill spela. Hatten av.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: jag har haft ett jobb där det krävdes att man presterade varje dag. Och jag kan intyga att det gick mycket lättare och var mycket roligare när man hade en arbetsledare som uppskattade det man gjorde bra! Då kunde man också ta att man fick lite skit när man hade klantat sig också!
Kommentera