1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587545 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2751196

Sv: Apropå nånting...
Joslan00: Yes, men det var ett bra steg upp mot LHC. "Bara" effektiviteten som saknades den match. Ja och plus lite för stora individuella misstag som avgjorde.

Det mest värdefulla är att hemmaspelet suttit från start. Det är där vi får in viktiga pengar vid välfyllda läktare etc.

Bortaspelet kommer bara bli bättre och bättre. Där är jag inte orolig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: håller med att matchen mot LHC var bättre än tidigare bortamatcher. Men man agerade tveksamt från start och tävlade inte i skridskoåkningen.
Så ikväll vill jag se att Timrå är med från start och gör första målet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: bortaspelet ser ut ungefär som jag trodde att även hemmaspelet skulle se ut från start; osynkat, lite tveksamt och "ofärdigt".
Det lär komma. Och egentligen borde Jokinen-hockeyn ha nästan ännu högre potential på bortaplan, där hemmalaget oftast har en offensivare grundinställning och vill ta tag i taktpinnen direkt från start. Möter man det med en framåtlutad, aggressiv forechecking (på hemmaplansvis, inte FBK-borta-style) finns potential att straffa motståndarna direkt med puckvinster, målchanser och ett allmänt utdragande ur komfortzonen.

Frölunda ikväll. Känns som en tuff uppgift. Ante-hockeyn firade stora triumfer mot sillstryparna, frågan är hur Jokinens står sig?
Hoppas på säsongsbästa i bortaplansprestation i a f.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik1: Håller med, tycker vi gjorde en helt ok bortamatch mot LHC. Det var målen 2 sek, 16 sek och 7 sek från periodavsluten som mer eller mindre satte oss i smeten.
Kommentera