1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587548 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2753024

Sv: Apropå nånting...
Joslan00: Det är oerhört tröttsamt när andra ska komma med pekpinnar om vad man väljer att skriva här. Så länge det inte handlar om hot, personangrepp eller dyl så tycker jag vi ska värna om ett öppet åsiktsklimat. Men att göra det är inte detsamma som att inte bemöta åsikter, ifrågasätta eller uttrycka en motsatt åsikt. Det måste man kunna göra. Onödigt dock att raljera över att en del efterlyser förstärkningar utan tanke på ekonomi (ja önska kan man väl? Det är ju inte så att nån härinne är så omnipotent att hen tror att det man skriver här är instruktioner till Kapanen). Eller de som mästrar de som spyr galla när det går dåligt. För det får man minsann inte göra om man är en r i k t i g supporter. Då ska man endast älska och stötta. Sånt bullshit. Var och en har olika sätt att hantera kärleken till sitt lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Det är ju ett öppet forum, och där får man ju självklart vädra sina åsikter och känslor. Det finns ju inte heller någon som bestämmer över vad någon annan får göra. Ibland delar vi åsikterna, ibland inte, och det är ju det som är tjusningen. Just åsikter är ju hela tanken med forum, samt att dela med sig av information etc.

Samtidigt -->tycker<-- jag att man kan ha "ett par hjärndöda" inlägg per dag, för att inte smeta forumet med att vatten är blött och att gräs är grönt. Om man är orolig, skriv det då, men kanske inte fem gånger samma dag. Vi vill väl ändå ha något typ av utbyte samt föra en dialog/diskussion härinne?

PERSONLIGEN tycker jag det bara är tröttsamt att vissa använder forumet som sin dagbok, men det är ju bara min åsikt och jag är bara en piss i Nilen.

Vad gäller den deppressiva delen, så är ju människor olika. Vissa säger "FAN!" och går vidare, och vissa ältar och där sker ju självklart en kulturkrock, och den får vi bara leva med.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag ifrågasatte aldrig hans supporterskap, jag utgår ifrån att vi alla här inne tycker om Timrå IK minst lika mycket. Men likaväl som man sitter och fantiserar om spelare som aldrig kommer att gå å lösa rent ekonomiskt, eller när man gör 15 inlägg om dagen gällande huruvida Oliver Kapanen kommer eller inte så måste man väl få ifrågasätta det?

HS är roligt när vi diskuterar saker men inte fastnar i samma gamla hjulspår hela tiden.
Senaste veckans topics har ju i stortsett enbart bestått av :

Oliver Kapanen - Istid
Oliver Kapanen - Bäst utveckling i Timrå
OIiver Kapanen - Varför gör Montreal såhär?

Backar - Vi kan ta in vad som helst
Backar - Vi är skadekänsliga (förvisso sant)
Backar - Vi kan välja vilken back vi vill eftersom vi har Jokinen

Osv osv osv.

Omväxling förnöjer tänker jag eller så får jag helt enkelt luta mig tillbaka och bara njuta av att läsa om samma sak om och om igen fast med andra ord bara.

Just ja, måste bidra till diskussionen, vi kan ju ta in Laleggia han är ju ledig och så tar vi in Juolevi för att säkra upp det defensiva när Laleggia drar iväg på räder, kanske kontakta LIF och kolla status på Rindell om vi kan låna honom, Ville Pokka vill säkert spela här hos oss eftersom han inte har någon anknytning men Jokinen är ju finne så det löser sig. Och av bara farten så bryter Jesse Virtanen kontraktet i Schweiz och vill spela med oss också. Vamos Timrå
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: 👍👍👍
Kommentera