1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587600 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2753102

Sv: Apropå nånting...
Torparen: Olli var ju sjukt imponerad av spelarna mot Frölunda. Att de var 100 % inställda att de kan vinna matchen. Iron hard mindset eller vad det han nu sa.
De måste vara få några ”enkla” vinster på bortaplan. Där studsarna går rätt och puckarna går in.
För många förluster så sätter det sig mentalt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Joslan00: Jo så är det, motgång på motgång sätter sig. Får hoppas det blir vinst imorrn. Tyckte det dumpades lite för mycket puck också, i stället för att själv försöka inleda ett anfall. Men det är väl också något som det har snackats om inom laget vad jag förstod, att den hellre ska dumpas om det känns osäkert. Det blir nog bättre när självförtroendet infinner sig.

Presskonferensen var rätt kul också. Roger satt och gjorde anteckningar medan Olli snackade. När Roger sen tog över micken och sa att han byter till svenska så svarade Olli att det är okej för att han håller på att lära sig =). Verkar vara en riktig taktikräv den där Rönnberg som gammal i gemet. Har säkert analyserat Timrås spel och kommit fram till ett motgift som Olli kanske inte var förberedd på. Han sa ju själv att det gäller att komma med nåt som inte motståndaren väntar sig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Joslan00: håller med, det var en jäkla krigarinsats mot sillstryparna! Ont om folk och ett Frölunda som verkligen var på hugget!
Kommentera