1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587662 inlägg · 6218 ämnen

Inlägg #2753281

Sv: Apropå nånting...
Nisse på Mon or: Som Olli säger med hans erfarenheter ifrån NHL, det troligaste är väl att Oliver och Timrå kommer få veta samma dag typ om han blir skickad till Sverige igen, dom sitter inte och säger "Spela 12 matcher till här och få lite NHL-rutin, sen åker du till SHL och får mycket speltid, sen kommer du tillbaka nästa år". Det är ganska stängd trut ifrån toppen, sen är det bara att packa ihop snabbt och dra, eller så får han inget besked alls och får spela kvar. Att Timrå ska kunna förhålla sig till någon plan där är nog inte så troligt.

Är väl bara att kolla Sportbladets klipp med Ullmark, två timmar innan trade deadline satt han i omklädningsrummet och bytte om, det enda han hade hört vart rykten ifrån media, sen vart han trejdad bara rakt av. Spelarna behandlas som schackpjäser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: Gällande behandlingen av spelarna i NHL. Ja fy fan, ibland undrar man ju varför så många spelare strävar efter att åka över. Känns nästan som en form av modernt slaveri. Spelarfacket borde ha saker och ting att jobba på. Det är ju så klart ett bra sätt att trygga pensionen om det går bra, men man undrar om det är värt det när både familj och privatliv drabbas hårt. Säkert lättare för de stora namnen att bli behandlade som människor, men dessa är ju en bråkdel.

Har själv inte något stort intresse att följa det där, precis som all annan amerikansk sport. Tacka vet jag SHL och CHL =), där spelare behandlas som folk. Därför respekterar jag också sådana som Hållander högt för att han visar att det finns annat än pengar som är viktigt. Både tror och hoppas att han stannar i Sverige. För övrigt så tror jag på vinst ikväll!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tänkte mer att Timrå skulle informera om mötet. Om det ö.h.t. ägt rum.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Precis. Minns när Fredrik Modin för många år sen berättade hur det gick till för honom när han trejdades från Toronto till Tampa. Hur han var på väg med Toronto till en bortamatch och togs åt sidan av ledare precis när han skulle gå igenom säkerhetskontrollen på flygplatsen. "Du ska inte med på den här matchen, du har precis blivit trejdad till Tampa. Ring familjen och berätta att ni behöver ordna med flytt till Florida" Typ så

Skadehelvetet fortsätter f.ö. och innefattar nu också Timråsupportrar. Skulle lägga ut en ny matta i vardagsrummet igår, då small ledbandet i knäet.....🤷🙄
Kommentera