1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586512 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #27534

Sv: Den bistra sanningen...
Laken: Tillåtom mig replikera...håller med fullständigt i ditt senaste inlägg!

Börjar ärligt talat bli lite less på dessa 'jo, vi letar för fullt efter förstärkningar...en back bla bla...forward...bla bla....Myllys...'.
Fan, nu har vi värvat två, hårda och rutinerade killar. Nog så! Bara för att det finns pengar kvar på kontot behöver man ju inte bete sig som Uggla i 'Kung för en dag'.

Låt några unga, hungriga och orädda killar få känna på hetluften. Även om dom kommer få det svårt har dom absolut NADA att förlora, denna inställning kanske kan inspirera övriga spelare?

Förstår till fullo om självförtroendet är nere i botten nu, men jag blir ändå lite perplex när det antyds att spelarna är rädda för att gå ut på isen. Hallå? 'Ujuj...det sitter en massa folk därute...buhuu'.
Challe brukade köra med tricket att stirra alla spelare i ögonen när dom gick ut till match för att se att dom hade 'killer-blicken'. Görs något liknande i Timrå? Man får ju intrycket att det i s f ser ut ungefär som när man möter samma kollega för femte gången samma dag i korridoren 'oj, där uppe har vi en lampa...och där på golvet en papperskorg...'.

Hoppas att det kan jobbas på den mentala biten nu. Låt börsen vila och gjut nytt mod i de spelare vi har!
Kommentera