1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588918 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2755145

Sv: Apropå nånting...
Röda Tallen: Samtidigt tar vi in en kille som inte bedöms platsa i HV71. Som är på lån. Som inte har en framtid i klubben. Jag vet inte men jag får inte ihop mattematiken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Det lär väl till största del handla om här och nu? Ingen vidare tankegång annat än att Timrå behöver kroppar OM det blir ytterligare skador just här, just nu. Varken mer eller mindre. Efter - vad jag hoppas - ett samråd mellan tränare i a-laget, sportcheferna och tränare i j20 kom man fram till att den här lösningen är bäst här och nu. Bedömningen måste vara (tyvärr, får väl vi säga) att det inte finns någon bättre i egna j20.

Dessutom tänker jag att Timrå har större marginal än HV att spela juniorer. HV sitter i skiten och har kniven mot strupen typ varje match, det gör inte Timrå. Inte just nu i alla fall.

Man behöver nog inte lägga mer i den här värvningen än så. Timrå behövde en back med större uppsidor och erfarenheter än vad som finns i de egna leden. Vi på sidan får väl helt enkelt vänta och se vad som händer framgent.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Patrick Polly: Det är väl så enkelt som en extra kropp på backplats.
Inte djupare än så, men till en billig päning.
Kommentera