1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588930 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2755215

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Min tanke är mer att vi tar bort 6veckor av erfarenhet o chans att växa med uppgiften . Sen när skadeläget lättar tror jag att chanserna blir obetydliga för istid, tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Plexit: Tycker Jimmy har en poäng i Domustrappan. Spelar man Rönnelöv som en av ordinarie backar kommer det komma misstag med tanke på nivån han håller.
Tänk Gustv Nielsen som kommer in och gör det bra några matcher men har svårt att hålla i längden.
Viggo är en bättre spelare än Rönnelöv och Lindgren just nu. 6 veckor känns som en bra avlastning så kommer Rönnelöv garanterat också få tid under den perioden. Dock utifrån det han klarar av och orkar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Plexit: Jag förstår ditt resonemang och utan någon insyn tycker jag du har goda poänger. Men vi får helt enkelt lita på att de som verkar kring laget gjort en bedömning utifrån helhetsbilden och kommit fram till det här som det bästa ändå. Jag tänker att tränare för resp. lag (Olli och j-20 tränare) sagt sitt och om de tyckt att den här lösningen hämmar Timrås utveckling så hade de sagt det. Jag har svårt att tro att Kapanen/Nubben kör nåt eget race mot ovanståendes vilja
Kommentera