1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588915 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2755497

Sv: Apropå nånting...
Hahl Bundy 2.0:

6 matcher spelade.
1 poäng. +-0
Snittar 12min /match.
7 skott på mål.

Spelar i 4e kedjan konstant. Igår inledde han i 3e kedjan men blev nerflyttad efter 4 insläppta i första perioden.

Tankegångarna och min egna uppfattning från allt jag läst från journalister, fans och egna kanalerna:
Oliver Kapanen har haft 2-3 månader längre försäsong än resten av Montreals spelare. Hans camp stack ut för att han kom in med en toppad form från våran försäsong helt enkelt. Laine blev skadad vilket frigör utrymme för Kapanen att stanna kvar. Gör det helt okej i 4e med Dvorak och Heineman. Den mest stabila kedjan i laget. Men mer än helt okej är det inte. Ju mer matcher han lirar, desto mindre sticker han ut.

Montreals farmarlag Laval ångar på just nu och spelar väldigt bra i sin serie. Där finns spelare som verkligen knackar på Montreals dörr.

Filip Mesar. 1+4
Alex Barré-Boulet. 2+2
Joshua Roy. 2+1

Någon av dessa spelare kommer få chansen snart och då är Pezzetta den första som ryker isåfall. Därefter är det Kapanen och Heineman.

Låt säga att Mesar får chansen i NHL och Pezzetta får gå ner till AHL, så kommer Mesar få chansen att visa sig på en liten högre position först, och då lär någon av Kapanen och Heineman bli extraforward eller sitta på läktaren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Grabbar, det var nog inte riktiga Kent Agent som var in och skrev om Kapanen förut, upp med mungiporna nu! Det finns fortfarande en minimal chans att den gode Oliver kanske kommer ändå.

Hur tror vi att det blir rent publiksmässigt imorgon? Kommer det gapa tomma stolar på företagsplatserna i vanlig ordning?
Kommentera