1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588950 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2755852

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Timrå hade en back på gång att värva men han skrev på för en annan klubb. Mest troligt en finländsk back. Det var nog inte Pokka...

De tar det lugnt med värvningar om det inte måste pga skador tills de vet mer om Kapanen i NHL. Det är enligt Kimmo 50/50 om han återkommer eller ej så inget nytt där. Det beror antagligen på hur han lyckas när han får spela mer. Om han håller en plats i 4:e kedjan när spelarna som är skadade nu kommer tillbaka så kommer han nog spela i 4:e så länge han platsar. Om han inte skulle platsa längre så kommer han tillbaka. Om han fortsätter i NHL och vi inte får fler skador lär vi värva en back runt nyår +-1 månad. Det finns pengar.

Erixon borta till efter uppehållet i November var en nyhet. Det man räknar med iaf. Många härinne tycker nog att det är helt okej då vi har gjort bäst matcher när Tim inte har varit med. Men han gjorde okej insatser när vi vann också och vi behöver en till kropp med rutin.

Jag tror på 3 poäng ikväll om vi fortsätter spela som vi har gjort hemma. Står JJ eller Juel? 50/50 gissar jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Att Kapanen INTE skulle platsa i 4e kedjan i det där laget är inte speciellt troligt. Blir jävligt brydd att Montreal tycker att spel i 4e kedjan för honom skulle vara bättre än 1a kedja i SHL med bra omgivning. Men men. Så 90-10 fördel Montreal med andra ord.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Kanske har helt fel men min magkänsla säger antingen Viktor Persson eller Olle Strandell.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Om Kapanen blir kvar där hela tiden näms inget om en centervärvning då?

Backvärvning känns väl mest angeläget men tappar vi Kapanen hela säsongen så känns ju centersidan lite behov av förstärkning.
Kommentera