1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586512 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #27564

Sv: Den bistra sanningen...
Visst förutsåg man detta för ett antal matcher sen, tror det var mot AIK och SSK hemma då kom man och tänka på Challe, visst sen gick det åt skogen, allafall så stark som TIK brukar vara på hemmaplan, när inte det kom nån vändning måste det hända något, ok Nubben var tillbaka Matuskin värvades, men sen har det inte hänt så mycket, Ward ser inte ut som nån hockeylirare förutom då att han är stor och kan göra nytta framför mål men inte mer. Matuskin försvann visst var han sen och sävlig men spelade mycket klokt, men nåt riktigt nyförvärv var han inte, bara
hoppas nu Peo och co kan hitta en back till, Målvakten Freddan håller Elitserieklass men inte mer, ska man ha en ny bör denne vara Landslagsmässig tyvärr finns det nog inte så många att få tag i men vem vet.
Tror säkert Leksand är ute efter en målis, för det är deras svaghet som jag ser det målvaktsidan om dom vill upp. På tal om Leksand träffade jag en riktig leksands fan på Gavlerinken sist och han sade att Timrå påminde om att Leksand förra året sa han, så denne gamle gubbe säkert 80 kan ha rätt.

Värvningar har sett oroväckende ut, det har många Experter och jag kommit fram till mig, så där har vi samma uppfattning, Ex Simons Halvardsson Wallin, även om nu Wallin har överrasat i många matcher så är han ingen klippa som många trodde.
Som Gehardsson sade åt mig för nån månad sen, det sitter självförtroendet, och det verka definitivt SSK ha, som spöade Färjestad.
Kommentera