1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588943 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2759779

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2024-10-26
puffe: håller med… just nu vaktar dom sig själva och det görs inget för att ändra på det.

Jag brukar allt som oftast inte vara så elak. Men när jag uppfattar det som om du är här för att frustrationstjafsa så fine låt oss!

Kul att kunna vara behjälplig i fall det ger dig något.

Att inte kunna diskutera/föra fram/argumentera för något.

Om en situation finns på video och tydligt visar vad som hänt, ändå kunna säga : nä det var korrekt och tro att det ska vara så då. Det är korrupt. Systemet kring domarna tillåter det. Då blir systemet ett skydd för något som är korrupt. Systemet är del i problemet.

Vad får du ut av att anklaga mig för att låta som Trump?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2024-10-26
söder över:
Dagens hockey är alldeles för tråkig när lag kan haka, hålla fast samt blockera vid sarg. Vem vill titta på den hockeyn. Det tråkigaste med detta är att domarna konsekvent medvetet blundar.

I lördagens matcher såg vi att man tog hjälp av VAR vid mål i många matcher, men inte i torsdagens match. När Olli reagerade efter Brynäs offsidemål, hade domaren enkelt kunnat ta en granskning, men stoltheten sa nej.

Något måste göras med nivån domarna har idag, domarna måste dömma efter regelboken. Visst det kan bli fel ibland, men inte så konsekvent, men man har VAR att tillgå.

Som det är idag förstör domarna utvecklingen av Svensk hockey. Att domarkåren är korrupt finns det ingen tvekan om.

Att vissa lag premieras är också helt tydligt.
Inför regeln där tränaren kan kräva bedömning av en situation, domarna ser det säkert som intrång i deras integritet, men något får de tåla.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2024-10-26
söder över: du saknar argument för varför du anser domare är korrumperade med mera. Låt inte det gå ut över mej, men anser att vi behöver förstärka domarkåren, om matcher ska kunna spelas på alla nivåer framledes. Förstår du inte det?
Kommentera