1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588954 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2759788

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2024-10-26
puffe: ja det är ju precis de argument som ger utrymme till det vi har idag. Som du kallar domarkris.
Det är innovativt av dig…

Vem har sagt att det ska vara långvariga VAR beslut?

Tränarutmaningar som vi ser i internationella sammanhang har inte förstört sporten någon annanstans men du menar att risken finns här?

Att stärka domarna är att göra dom mindre avgörande för även om, ja dom är avgörande för att en match ska få spelas, så är det inte för deras skull biljetter säljs och sponsorer sponsrar lag.

Det är bättre för domare att inte vara den avgörande faktorn på isen. Det ska lagen och deras spelare vara ihop med deras tränare’s taktik.

Svensk hockey är full av hakningar och interferencesituationer som drar ner farten på isen. Det beivras inte och det är inte bara i mitt kära Timrås matcher. Domarnas medgivande inför detta innebär att spelet förändras/påverkas negativt. När dom sedan gör misstag får det inte på något vis framgå att dom är människor som kan fela. Nä som du är inne på ska vi då vara tysta och låtsas som ingenting.
När man sedan kommer ut på isen omgången efter och upprepar samma sak. Missar uppenbara felaktigheter som finns på 9-10 kameror bara för att säga att dom har fel så ska vi var tysta och se det som ett tecken på att domarnas interna system för kvalitetssäkring fungerar.
Vi har redan ett situationsrum som ska godkänna varenda mål innan man släpper pucken runt om på arenorna…
Det är väl naturligt att man utökar det ansvar dom har till att faktiskt kolla om målen är justa? Det arbetet kanske skulle ledas av olika personer och inte av en person som ges fullständig makt?

Där skiljer vi oss nog åt den goda Trumpen och jag…

Jag hatar system som centraliserar makt utan att den kan ifrågasättas.
Trump gillar det för det är effektiv styrning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2024-10-26
söder över: Skulle precis somnat, men....ska matcherna avgöras via nåt VAR-rum. Ska alla glädjeyttringar invänta videobeslut(som det blivit i fotbollen idag) Tror det blir ganska trist. Gör ett lag mål
kan motståndarmålvakten flyttat buren anfallet innan. Ska målet dömas bort då?Gillar rättvisa, men hur långt ska man använda tekniken. Teknik kan inte avgöra om en spelare knuffats in vid mål exempelvis.

Vad vill vill ha för sport?
Kommentera