1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586482 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #28281

Sv: Den bistra sanningen...
Ja fy faaaan.

Vi pratade på läktaren. "Vad skulle du säga till spelarna om du fick chansen att vara Peo"? Ingen kunde säga något klokt.
-Passa till varandra?
-Åk mer och bättre skridskor?
-Vinn närkamper?

Det var så uppenbart att det var ett lag i motgång vi såg men det var i alla fall för mig väldigt svårt att sätta fingret på vad det var som var fel. Slarviga speluppbyggnader, men var det backarna som var för långsamma eller centern som inte var spelbar? Svårt att komma in på mål men det kanske var en följd av att det första passet kom för långsamt och anfallaren tvingades ner i hörnet?

Ett förslag på recept kan vara att chansa med att bryta in själv eller spela in pucken vid första stolpen när anfallet är nedtvingat i hörnet men puckföraren fortfarande kommer med lite fart. Någon gång kändes det som att en chanspassning in i slottet kunde studsa rätt, det skulle ge bättre odds än att hamna i den ständiga sarggröten.

Ääääähhh, det krävs något men jag vet inte vad. Många spelare var för taskiga helt enkelt. Crippe är spektakulär som puckförare och Jindrich fantastisk i försvarsspelet. Nordgren okej. Freddan godkänd. Robbans mål läckert men annars hade han det väl ganska svårt?

Mirakel kan hända men de behöver hjälp på vägen. Ett grundspel och lite självförtroende skulle inte skada.

Älskar Timrå ändå.
Kommentera