1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586482 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #28318

Sv: Den bistra sanningen...
Jag var på matchen idag och jag var nära att falla i sömn under stora delar av matchen. Inget av lagen visade på initiativförmåga eller aggresivitet, det som skedde på isen verkade mer vara som ett resultat av puckens studsande, d.v.s slumpmässighet. De få gånger då någon spelare bestämde sig för att göra något kunde han också göra i princip vad han ville, detta för båda lagen, alla andra stod oftast och tittade på. Det verkar som att hungern saknas och att det där lilla extra som gör att man gör mål och därigenom kan vinna matcherna av någon konstig anledning inte finns där just nu. Ishockey är en lagsport där alla måste kämpa och ge allt, det går icke att lita till en eller fåtal andra spelare.

Att TIK skulle söka efter en ny målvakt är något som jag varken tror eller hoppas på. Vad skall man med en ny målvakt till ? Har man en målvakt som Fredrik Andersson så skall man vara nöjd. Det är inte Fredrik som skall göra målen och om det är så att 2 insläppta mål per match är för mycket. Tja då har man inte samma krav på målvaktspelet som man har på forwardsspelet. Jag skulle vilja påstå att om man satsar på en ny målis och tror att detta skall lösa problemet, då blir man nog utskrattad runt om i hockeysverige. Att värva någon ny forward eller back lär inte heller vara någon lösning på problemet. Dock skulle en sådan värvning göra att man klarar skador bättre.

Nä spelarmaterialet är i nog bättre i år än vad det var i ifjol. Det gäller nu att göra förändringar som får spelarna att börja spela ishockey igen. Det finns fler altarenativ till hur detta skall gå till och jag tror att det mest drastiska är det rätta just nu. Det är dags att gå vidare !

Nickes inlägg visar på uppenbara brister vad det gäller ishockey och hockeykultur. Detta är givetvis icke någon större överraskning för de flesta av oss. Med anledning av hans senaste inlägg där han säger att tränaren inte har något med spelet på isen att göra, så tänker jag inte ens komma med något motargument. Det behövs nog inte. För Nickes bästa hoppas jag att han åtminstonde ångrade sig efter att ha skrivit sitt inlägg och kanske desperat sökte efter en raderingsfunktion eller liknande.
Kommentera