1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586463 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #41241

Sv: Den bistra sanningen...
Återigen måste jag hålla med Laken! Klart det blir kvalserien. Allt annat är en mindre sensation. Att man vägrar tro på denna serie är lika dumt som att tro på fortsatt ES- spel utan kval.

Det är en knepig situation det här. Ska vi köra på i 110 och ev bränna allt krut inför en kvalserie i förhoppning att undvika den? Eller ska vi rikta in oss på kvalserie och vara fräscha och laddade, men med lite mindre självförtroende? Ingen enkel matematik detta.

Att det vänder snabbt med trepoängssystemet börjar nästan bli en klyscha. För att ta tre poäng ska man också vinna matcherna- och det har varit en bedrift mitt lag inte lyckats med alltför många gånger. Dessutom när vi till slut vinner, ja då vinner vi mot elitseriens näst sämsta lag. Det gör att man kanske inte ska dra alltför höga växlar över "miraklet!" Hoppas dock att det har vänt!

Enligt Wennerholm har Timrå värvat klart. Vi har inte mer pengar. Skulle vi låna pengar till ytterligare förstärkningar kan det sluta i tragedi. Vad vet han/ni om det? Är det så illa? Gillar inte att en reporter på Aftonbladet vet mer om så viktiga saker än mig och andra som verkligen brinner för laget.

Jag hoppas att Timrå klarar sig kvar, det finns ju också en hel del sympati i övriga hockeysverige för detta. Via kvalserien eller ej, så är jag övertygad om att Tik spelar mot Sm- guldvinnarna även nästa säsong!!
Det är segt virke i Wifsta- Östrandsfolk!!
Kommentera