1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586462 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #41305

Sv: Den bistra sanningen...
Är att det blir kval! Visst i Sportbladet idag så säger Håkan Åhlund att man skall tuta och köra i 110km/tim januari ut och om läget fortfarande är prekärt som ställer man sig mentalt på en oviss Kvalserie framåt vårkanten! Men personligen har jag vart inställd på kval en längre tid! Jag är dock övertygad om Timrå hänger kvar i Elitserien men INTE utan kval! Det räcker INTE bara med att Timrå vinner hälften av sina återstående matcher man måste knäppa sina bara händer och be till herren ovan molnen att resultaten i dom övriga matcherna går TIKarnas väg vilket jag INTE är lika övertygad om! Men jag får den förste att gratulera Lars "Molla" Molins och hans adepter om dom grejade det här utan kvalspel!

Men jag vill INTE ha några falska förhoppningar och i slutändan bli grymt besviken! Därför har jag redan mentalt ställt in mig på Kvalserien!

Döm om min förvåning när jag slår upp samma tidning och får läsa att Mats Wennerholm går uti tidningen och säger att Timrå har värvat klart och redan dragit på sig miljonskulder!

Känns lite otäckt att en inkompetent journalist nere i sthlm sitter inne med mer info än självaste Jan Söderström och Kent "Nubben" Norberg! Kan måste ju fått hjärnsläpp när han skrev detta! Men hur man får smaskiga löp och ökade upplagor det har han vett att klara av i allafall! Nej jag skulle vilja kalla det verkningslöst och kvalificerat skitsnack!
Kommentera