1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586426 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #478039

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2004-12-28
Kickan: Man blir lite trött på dina s.k inlägg. Men du hoppas kan du alltid göra att vi når ruinens brant. Men att häckla över era egna spelare visar bara vilket hockeykunnande och framför allt vilken respekt du har ert lag. Luleå har funnits i ES betydligt länge än Timrå och har du redan glömt alla värvningar ni gjort under årens lopp.
Finnar, kanadensare, tjecker, slovaker och svenskar. eller måste jag förtydliga mig: Jarmo Myllis, Kucera, Toporowski, Obsut, Juutila, Skrbk, Williams m fl. Då är det lite löjligt att börja spy galla över Timrås värvningar.
Luleå värvade Fagemo från Timrå mitt under kvalspelet fär några år sedan!!

Timrå har ganska nyligt byggt upp en organisation som går ut på att etablera oss i Elitserien, vi har värvat ganska okända namn under åren som blommat ut hos oss, javisst, finnar nån tjeck en kanandensare och några svenska spelare som ex vis Hedström och Jonsson i år men va fan vilka lag i ES har inte det??? I år är det NHL lockout!! Kolla in Mora FBK och HV 71..

Jag vet inte hur Renberg är som person men nå´n måste ju ha värvat karln tillbaka i Luleå trots alla tidigare ekonomiska uppgörelser som det var sånt liv om.

Hoppas ni går till slutspel och att ni börjar spela riktig hockey som ni gjorde då Myllys och co spelade hos Er
Kommentera