1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586377 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #478329

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2004-12-28
Kickan: I mina ögon behöver man inte vara ett svin bara för att man ifrågasätter trovärdigheten i en så kallad "Gläfsersrapport". Klart som fan att folk är färgade. Så ska väl inte klandra dig för den sakens skull.. synd dock om du inte tror oss baserat på tidigare överdrifter. Om tidigare matcher anses vara fula i deras ögon skulle den här matchen vara ren och skär ondska.

Om det var medvetet är det väl endast han själv som vet.. om det var syfte att skada så hårt alltså. Kan ha varit en olyckshändelse, men en vanlig krock brukar väl inte resultera i att flera tänder flyger på det sättet. Carlsson brukar ju förlora några titt som tätt, och då är det pga en massa stångandes framför kassen, någon snyting eller klubba över munnen. Sen trillar det ner några tänder..

Det som gör det troligt med ont uppsåt är om man tar med det övriga som skedde på isen i beräkningarna, då drar man lätt den slutsatsen av att det var avsiktligt. Eller så är det helt enkelt så, det gick över styr.. gubbarna blev för het. Och det slutade inget vidare. Går nog att spekulera kring ett tag.

Hur som helst.. domaren skötte inte sin plikt.

Angående Luleiten som skämdes så vet jag inte om hans namn var Portello.. Han hade ingen matchtröja på sig iaf, var dessutom bosatt i Sundsvall.
Kommentera