1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586350 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #484582

Sv: 2-8.. vad hände med "världens bästa målvakt"?
Manderville:
Bra fråga! Han kanske tyckte att spelet på plan var så j-la dåligt att det spelar ingen roll vilken målis som står. Trts allt kanske det stjälper mer än hjälper Jimmy om han får komma in och LHC spelarna får göra lite som dom vill i våran zon och mittzon.

Här har vi nog Kentas ev brist, han har som regel att alltid köra på 4 kedjor, alla ska känna sig delaktig och vi kör på bara, oftast har det ju gått bra men så kommer en sån här match och då händer ju ingenting i coachningen för som sagt vi kör på...

Sen tycker jag det är konstigt att Sundin sitter på bänken, i allafall till slutet då det redan är kört. Håller han inte måttet så kan vi ju inte ha honom kvar sittandes på bänken, låna ut han till Sundsvall så han får spela hela matcher.

Jag saknar Fredrik Andersson i båset!! han var femj-lig på att peppa spelarna de år han var här.

Tittar man på de mål som kipper släpper in idag så är det väl 6:an och sjuan han borde ta. 1:an snabbt avslut, 2:an snygg fint av Knubbig, 3:an borde inte ha godkänts p g a spelare i målgården, 4:an skymd(borde kanske ha tagit) 5:an kanon i klykan. 8:an i powerplay,zäta fipplar med pucken skott och retur och backarna står och sover. Sen klarade han ju ett par frilägen, så katastrofal var han inte det var däremot försvarspelet!!
Kommentera