1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588063 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #505533

Sv: SHG-spelare på förhör
Här frodas dubbelmoralen ser jag.

Om vi bortser från de juridiska omständigheterna (samtliga är ju faktiskt frikända) och de moraliska (att Husse med sambo och en liten dotter hemma bär sig åt så här är vidrigt, men det är samtidigt hans och hans familjs problem), så återstår frågan om vad som är tillåtet eller inte under en landslagssamling.
Självklart är det här långt utanför gränserna. Samtidigt kommer det fram mer och mer "vittnesmål" om att det inte är något unikt. Snarare tvärtom, lite fylla och sexuella utsvävningar verkar vara vardagsmat. Om det stämmer, kan man konstatera att Husse & Co hade otur. Otur att de blev upptäckta.
Lek med tanken någon blaska slår upp nyheten att någon av dessa separerat från sin flickvän/fru, med orsaken "otrohet". Då hade det snackats lite, och sedan inget mer. Några krav på disciplinära åtgärder skulle knappast förekomma, även om det uppdagats att det skett i samband med ett landslagsuppdrag.
Nu har media och alla moralister fått några syndabockar. Drevet går, de ska stängas av, de ska hudflängas, de har gjort sitt.
Alla andra som är precis lika skyldiga klarar sig, där fick ju media inte reda på något, eller kunde iaf inte skriva om det.
Och till nästa turnering är det ett nytt gäng som "förlustar sig"....

Men fine, vi har fått våra syndabockar, vi hänger dom, och sedan stoppar vi huvudet i sanden och tror att det aldrig kommer att hända igen.
Kommentera