1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588047 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #533726

Sv: Silly Season 05/06
Larry: Jag känner Mattias Eriksson strikt privat och har fortsatt fullt förtroende för honom som journalist, då han tidigare visat sig besitta ett enorm kunnande. Jag betvivlar inte trovärdigheten i det uppgifter som nu gör gällande att Janne Laakonen och Franz Nielsen är mer eller mindre klara för Timrå IK. Det är inte nyheten i sig jag ifrågasätter utan det är tidpunkten som väldigt illa vald. Han förstör inte bara för sig själv utan drar med sig många fler ned i "smutsen" med detta offentliggörande.

Jag kan t ex inte åka till Värmeland eller Södermanland i fortsättning utan att behöva ducka för flygande föremål efter detta. Jag skäms som en hund över att vårt klubbmärke blivit skamfilat.

Skall man vara fräck, skall man operera i det tysta. Det är en jäkla tur att jag inte känner till källan i detta fall för då jävlar hade jag läst uppluslagen för denna och givit honom en lektion i etik och moral.

Det är sorgligt att ERiksson låtit sig färgas av riksfjanten Mattias Ek på Expressen och har antagit en ton mer likt skvallerjournalistik.

Skall överge det sakliga och den trovärdiga landsortsmentaliteten kan han lika gärna vända åter till Stockholm.

Jag utfärdar härmed gult kort med rosa kanter till Eriksson. En gång. är ingen gång...

Men händer det igen, då är det go´natt!!!
Kommentera