1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587741 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #536518

Sv: Silly Season 05/06
Kevin O Shea: Det börjar dra ihop sig för att visa upp lite bra stabila nyförvärv.

De tre nyförvärven känns intressanta men spelarförstärkningarna känns ändå lite tunna. Bra talanger men räcker det till nästa säsong?

Mikael Andersson tror jag blir en bra kompning tillsammans med Lill-kenta. Jag tyckte det tydligt syndes under året att det behövs en lite större gambler tillsammans med Lill-kenta för att få den perfekta mixen mellan coachning och taktik. Det vart lite för lika med Hussen.

Som det ser ut nu har vi 7 backar och 6 forwards kontrakterade(2 centrar)(se min pres för mer info). Backsidan börjar helt klart se ganska bra ut, men jag vill gärna ha en stor stabil rutinerad defensiv back som komplement. Lite Chara typen med bra rörlighet. Det har saknats under året!

På forwardsidan saknar vi som sagt ganska många. Det jag framförallt saknar från förra årets trupp är påskrifter av Kapten Robban och Mandy. Dock skulle inte påskrifter från Hagos och Hedström heller vara fel, men då får vi nog vänta in svar från NHL innan vi vet mer.

I och med att kvalserien snart är slut kommer några intressanta spelare upp som tidigare har nämnts:
Frans Nielsen, MIF klar?
Jörgen Sundkvist, SAIK
Mikael Lind, BIF
Jimmie Eriksson, SAIK
Niklas Persson, LIF
Marcus Matthiasson, MIF

Av dessa spelare skulle jag vilja ha: Frans Nielsen, Niklas Persson och Mikael Lind(om han inte blir förstecenter). Även Jimmie Eriksson skulle kunna vara intressant, men jag tror inte han kommer till Medelpad.
Kommentera