1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588930 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #536893

Sv: Silly Season 05/06
Poffa: Men herregud vilket jävla gnäll det är i gästboken. Ge för tusan grabbarna en chans att visa vad de går för INNAN ni plockar fram motorsågarna och börjar avverka dem en efter en jäms med fotknölarna.

Tycker det är orättvist att döma Oksa. Tycker han var skaplig i Schweiz och då snackar vi ändå bara försäsong. Visst är det känslomässigt tungt att tappa Kimmo Kapanen.

Men att redan nu börja snacka om dåliga vibbar och Kvalserien, tycker jag är lite väl magstarkt.

Jag uppskattar verkligen att ni engagerar er i Timrås förehavanden och tycker till. Men just verkar 90% av oss vara några sorts pessimistkonsulter.

Tycker vi har en stark målvaktsduo i Oksa/Asplund. Asplund har redan visat i mina ögon att han besitter en hög nivå om allting stämmer.

Och Oksa kan växa ut till en jätte i målet om han får lugn och ro att anpassa sig till den svenska stilen och ett varmt mottagande.

Kom ihåg att det var mkt skepsis bakom när vi signade Kapanen också.

Vad beträffar Warg och Wennerberg ser jag det som spännande namn. Visst Warg har väl varit upp och ner under hela sin seniorkarriär men jag tror att det är ett miljöombyte han behöver och att han dessutom slipper ha en gnagande oro inom sig över han skall stanna kvar i klubben eller plockas tillbaks till MoDo tror jag gör honom gott. Nu vet vad som gäller i 2år framåt och kan förbereda sig för det på allra bästa sätt och vara fokuserad på uppgiften.

Mattias Wennerberg är en liten småful spelartyp som smäller på och vågar gå in i närkamper och som är ett frejdigt offensivt vapen. Hysad skridskoåkare trots sin tyngd och längd.

Måla inte fan på väggen, systrar och bröder!

TA SOMMARLOV ISTÄLLET OCH NJUT AV TILLVARON!!!

Länge leve kärleken....

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera