1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588930 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #537093

Sv: Silly Season 05/06
Laken: Vi kan säga farväl till Yared Hagos. Han försvinner till staterna. Antingen blir det Dallas eller Iowa. Det är bara tacka våran Etiopiske soulkung för två fina säsonger och önska grabben lycka till på hans världsomsegling och fortsatta äventyr.

Jamenar Yared har inget som direkt håller honom kvar i Sundsvall. Han är 22år, singel, ogift och inga barn. Han är fri att dra ditåt fåglarna bär.

Klart Yared skall ta chansen att få upptäcka USA och Dallas. Bättra på sin bränna *asg*, tjäna US-dollar och träffa stadens sheriffer och lära sig bli en fullfjädrad kofångare ute i öknen.

Annat är det med Jonte Hedström. Han har redan testat äventyret, har en sambo och en liten dotter att tänka på. I hans fall skall det till ett väldigt lukrativt kontrakt med en sådan ersättning att man bara inte kan tacka nej.

I annat fall är det inte intressant. Då kan Jonte lika gärna lira vidare i rödvitt.

Nej räkna som sagt var bort Yared Hagos. Han är förlorad för svensk hockey.

Däremot tror bestämt att Lars Jonsson blir kvar i Timrå. Han har lite till att ge svensk hockey innan får sälla sig till skaran dollarmiljonär.

Sen kan vi även räkna in Franz Nielsen.

Skulle vart spännande att se Jörgen Sundqvist i rödvitt. Tror nog Mats Hansson skulle må bra av en utlåning. Inte nödvändigtvis till IFSH utan likväl till någon annan allsvenskt hockeylag för att ytterligare vässa sina färdigheter.

Ytterst tveksamt om Kent Manderville kommer tillbaks. Ser gärna en fortsättning för honom i rödvitt. Men är skeptisk till om så verkligen blir fallet?!
Kommentera