1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588956 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #537172

Sv: Silly Season 05/06
Jag kan vara utan både Manderville och Hagos. Däremot känns det viktigt att Jonte stannar. Robban.... ja han är lite mer lurig.

Om vi börjar med att titta på Manderville. 12 p efter grundserien som var något kort för hans del pga skador. Av det jag såg av honom kan jag inte säga att det är en spelare som man måste behålla. Att han spelar tufft och fysiskt tycker jag är en liten överdrift. Visst, han spelar mer fysiskt än Crippe. Men mer fysiskt än Styf, Sanny, Pelle eller Jonte? Absolut inte enligt mig. Jag vill på intet sätt förringa Mandervilles insatser i Timrå kostymen. Han har varit oerhört nyttig i boxplay. Men jag anser att hans rykte är bättre än bakomliggande kvalitet.

Robban stannade på 19 pinnar vid grundseriens slut. Ett ok facit tycker jag. Men det som Robban gjort sig "känd" för, att vara en hårt jobbande hockeykrigare som aldrig ger upp. Ja den stämpeln tycker jag bleknar för vart år nu. Jag anser att Robban var som bäst för 3 säsonger sedan. Ifjol var han ok, men inte lika bra som tidigare. I år tycker jag han fallit tillbaka ytterligare. Det känns lite som att den landslagsplats han fick en gång gjorde honom mer bekväm och inte lika sugen på att jobba hårt. Jag tror Robban fortfarande kan mer än han visar. Frågan är bara hur man ska får ur det ur honom?

Om vi sen tittar på Hagos. 21 pinnar efter grundserien som han gjorde bra anser jag. Jobbar hårt över hela banan och tar ett bra "helhetsansvar". I slutspelet tycker jag dock inte han övertygade lika mkt men han var långt ifrån sämst på den punkten! Jag ser gärna att Hagos stannar men anser inte heller att han är en "måste man" för Timrå. Speciellt eftersom jag från initierade källor hört att mer eller mindre halva Timrå's trupp avskyr Hagos av anledningar jag inte bör gå in på här. Dålig stämning i truppen är inte bra och god stämning har ju alltid varit TIK's signum. Så bara pga den anledningen kan jag tänka mig att släppa honom.

Jonte på sina 35 pinnar är såklart en viktig kugge i laget. Tror ingen kan säga nått annat. Jobbar, sliter och vräker dessutom in mål. En "perfekt" spelare för Timrå anser jag. Tja, känns inte som man behöver säga mer om honom. Han är viktigast för TIK av de 4 jag nämnt anser jag.
Som tvåa sätter jag Robban p.g.a hans Timråhjärta och för att han är en del av TIK. Hagos landar på tredje plats och Manderville ohjälpligt sist.
Kommentera