1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588048 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #630653

Sv: Kommentarer
Larionov: Jo, vem som helst kan visst fixa framgång med cash, om inte omedelbart så på lite sikt. Miljonprojekt som misslyckas har i princip alltid varit korttidsprojekt. Nämn gärna nån klubb som inte vunnit stor framgång förr eller senare där pengarna runnit in kontinuerligt. Rangers?

Anledningen till att det snackas mycket nyförvärv här är ju för att Timrå inte haft de ekonomiska förutsättningarna att behålla alla stjärnspelare som man tagit fram på egen hand.
Vi har tappat massor med spelare som slagit igenom i Timrå de senaste åren. Niklas Nordgren, Mikael Lind, Markus Matthiasson, Henrik Zetterberg,
Yared Hagos, Daniel Casselståhl osv.

Ifjol kunde vi, Modo, Luleå och några klubbar till stoltsera med flera hemvändande stjärnor, som valde att spela med sina klubbar för att de faktiskt känner för sina distrikt. Vad hade Linköping? Huselius, Morrisson och Knuble? oj vad häftigt. hockeylegionärer som egentligen gav blanka fan i Linköping. Vem som helst hade väl kunnat överträffa dem namnen med stålar. Det är det jag menar.

Varför är Lhc ett särskilt fult exempel? ja, jämför historia, tradition, storspelare och överhuvudtaget total insats för svensk hockey så märker du snabbt att Lhc är ljusår efter SAMTLIGA andra klubbar i elitserien. Och många i allsvenskan också. Det är inte bara vi Timråsupportrar som tycker det är jävligt tråkigt när såna klubbar hux flux på kort varsel kan köpa till sig framgång, det gäller för de flesta supportrar till lag med tradition. Varför tror du just malmö blev så hatade för nåt tiotal år sen?

Vi har antagligen ändå en ganska vänlig inställning till Lhc-lag i jämförelse med t ex italienska och engelska fans.
Kommentera