1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588048 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #631797

Sv: Kommentarer
Larionov: Det fundamentala felet har väl istället begåtts av andra klubbar, som inte kunde låta våra spelare vara när vi hela tiden stöp på mållinjen efter lag som Brynäs och Leksand, när hockeyn i Timrå rent meritmässigt upplevde sina bästa dagar under mitten av -70-talet. ;-)
In alles har TIK spelat ihop fyra medaljer, 1 silver och 3 brons.

Givetvis har du rätt i det du säger, och där har jag heller inte påstått något annat. Men samtidigt skulle hockeyn inte ha på lång väg samma status, och kanske intressera folk som den nu gör, om vi väljer att helt bortse från en titt i backspegeln då och då för att påminna oss om vad klubben faktiskt stått för och vad viktig den varit för så många människor. Detta är speciellt viktigt i dessa tider, när det går lite sämre rent resultatmässigt.

Men att det skulle kvitta totalt om det är importer eller egna produkter som kliver fram och producerar kan du väl inte mena med allvar? Visst, kanske på kort sikt. Och ja, kanske det är på kort sikt man får se spelares utveckling nuförtiden. Men drömläget för varje klubb måste väl vara att spela med så många egenfostrade spelare som möjligt, eller? En dröm, givetvis, och kanske en omöjlig sådan med, men på den punkten håller jag inte riktigt med.
Kommentera