1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587834 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #657792

Sv: Inte spelarnas fel
Bragd-Birger: nej, verkligen inte. Jag menar att det inte är märkligare att sparka dåliga billiga spelare än sparka dålig dyr. Och ingen i hockeyvärlden kommer bry sig ett skvatt om Timrå skulle sparka Ström och CJ nu. Eller tror du andra överskottspelare skulle frukta att välja Timrå i framtiden bara därför?
Värvar man ett par nya bättre spelare nu, så är det väl fullt motiverat att göra sig av med några befintliga sämre. Bredd? bah, dåliga spelare breddar aldrig en trupp.

nRoger: ..."ställer till med" ? Nej berätta! Tycker du ledning eller spelare är immun mot kritik? Jag har (som alla vet) varit jävligt besviken hur man skött vissa centrala grejer i klubben, och jag har också konsekvent kritiserat detta. Ja så är det. Nu vet jag iofs att du knappast är någon representant för spelare och ledare, men, om dem nu mot alla odds verkligen tror sig kunna slippa hård kritik när det väl går åt helvete så har de fel jobb. Eller fel jobb är fel, det finns inget jobb som funkar så.

Sedan har jag sett en jävla massa hockeymatcher med Timrå genom åren, och vet vad livehockey innebär. Vet du? Jag lyssnar för övrigt aldrig på canalplus-kommentatorer eftersom jag inte pallar med Virus (m fl) - föredrar att bilda mig en egen uppfattning av det jag ser.

Som kuriosa har jag knappast sågat alla Timråspelare. Jag har tagit flera i försvar vid flera tillfällen, som Robban, Aalto, Chrippe m fl.

Så cut the crap tack. Förstår du hur trött jag är på skitsnack från icke-diskuterande skribenter?
Kommentera