1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588047 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #774165

Sv: Ett brev till Peter den store
Man må kanske väga in att domaren skall fatta sitt beslut direkt, nere på isen. Han kan inte gå hem och titta tio gånger på videoinspelningen av hockeykväll.
Visst... En tvåa kan jag köpa för smällen. Men att få det till att Andersson medvetet skulle misskreditera TIK är att gå lite långt. Jag tror snarare att det var följden av pååkningen som renderade skarpare straff. Det blev en rejäl luftfärd och en dålig lndning för Leinonen. men som sagt... Han kan inte gnugga reprisen i slow motion heller. Han skall döma direkt!

Andersson missade en del solkalara TIK- utvisningar i går oxå..
Vissa sekvenser tappar man andan och tänker "nu åker han ut" men nix..

Nyllet drog in klubban mellan benen på en Luleit. i egen zon, tog svängen förbi honom på utsidan.. utan att ta bort klubban! Piruett! och en lulespelare i isen... Andersson tittar åt ett annat håll..Spelet går vidare.

Den kritik jag kan framföra mot domare Andersson är väl att jag tycker att han missar en hel del på planen.. Kanske mer än andra.

Straffen?
Tja! En bedömningsfråga.
Lueliten blir kapad.. Solklart. Men om han kan bedömas vara fri med målvakten kan diskuteras. Han hade ju Svebba i ryggen. Inte 1,5 meter bakom. Utan i ryggen.
Men visst. Han var förbi Svebba och hade bara Backlund kvar.
(Förbannat snygg straff förresten)
Kommentera