1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587726 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #78689

Sv: Bofors IK - Timrå IK
Patrick Polly: Jag är så seriös som man bara kan bli. Visst inget kreti eller pleti. Men faktum är att Ulin med 99% säkerhet inte återfinns i MIK nästa säsong eftersom han och tränaren Grutting har lite olika synsätt på hur ishockey ska spelas och då Ulin i ett flertal matcher varit överställd och inte ens ombytt. Det har ingenting med hans kunnande att göra utan det är ren bestraffning från Gruttings sida. Personkemin stämmer helt enkelt inte och till saken höra att Mora kontrakterat Grutting som tränare för ytterligare en säsong och då förstår du nog säkert åt vart hän det lutar. Med andra ord en ny klubbadress för "Putte". Om han då väljer att flytta hem till skogarna i Medelpad så tycker jag att det inte är mer än rätt att ge Ulin en forwardsplats i truppen 2002/03 då han inte är sämre än vare sig Crippe, Simons, Henke Eriksson mfl.

Varför köpa grisen i säcken och värva dyra utländska importer som inte håller måttet när det finns resurser på hemmaplan att använda sig av?

Dessutom är "Putte" Ulin laglojal och har ett brinnande Timrå-hjärta det talar för sig själv tycker jag.

I fallet Markus Sjöberg så tror jag dessvärre att han väljer spel i Sundsvall Hockey eller Kovland tills nästa säsong. Han blev utfryst i Timrå på ett ofötjänt sätt och jag tror knappast att han är villig att komma tillbaka i första taget efter den senaste incidenten som höll på att ödelägga hela hans hockeykarriär innan Rögle hörde av sig och erbjöd honom ett kontrakt. Nu är "Sjöbba" tillbaka i stan eftersom han enbart var tjänstledig från sitt jobb och inte fick beviljat någon längre ledighet. Så han rev kontraktet.

I fallet Tomas Nänzén kan jag hålla med om att sista tåget (kanske) gått för hans del men i mitt hjärta kommer han ALLTID att ha en plats. En fantastisk människa som jag tycker fick en ovärdig avslutning på sin karriär genom att harva på i Allsvenskan Norra med kissemissarna från Gärde. Men men sånt är livet - så mycket falskhet bor det här, det man förlorar vinner någon annan.

Fredrik Tideman gjorde heller kanske inget större väsen av sig under sin tid i Timrå men han gjorde det han skulle och var knappast någon rubrikernas man utan hade en undanskymd tillvaro i det stillhetens tecken. Men att döma av det rapporter jag fått i år från Halmstad så är han en av dom bästa ja rentav den bäste backen. Även Magnus Salmi går bra. Visserligen handlar detta om Allsvenskan Södra men ändå värt att notera.

Jag ger mig inte, har jag stångat mig blodig hittills så kan jag väl fortsätta på den inslagna vägen ett tag till. Patrik Ulin ska tillbaka!

TIMRÅ IK - ETT SÄTT ATT LEVA!
Kommentera