1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586422 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #81627

Sv: Fagermo till Luleå
The great one:
Du har helt rätt i en sak. Det finns ingen spelare som vill spela i ett lag som inte satsar. En klubb utan upplåeliga framtidsvisioner eller pengar. SM-final om 4 år känns i dagsläget VÄLDIGT avlägset. Jag är väldigt glad om vi ens spelar i Elitserien om 4 år.

Att gå ut i massmedia och annonsera att Timrå är ett bottenlag måste ju vara en bland de absolut sämsta sakerna man kan göra rent marknadsföringsmässigt sett. Vilka signaler ger det egentligen?

Näe.. det här ser faktiskt inte alls särskilt bra ut. Fagemo lär nog bara vara en av våra få bra spelare vi har som kommer att försvinna. Matthiasson och Zäta kan man ju också räkna bort och jag skulle inte bli helt förvånad om någon av backarna flyttar iväg heller..

Undrar just om Timrå tänker på vad det kostar att få hit en spelare av samma kvalitet som Fagemo eller Matthiasson. Jag tror knappast att det blir billigare. Möjligen på kort sikt då man kan lägga utbildningsersättningspengarna från tex Fagemo på hans ersättare, men i ett två- eller treårsperspektiv så kan det ju knappast vara lönsamt.
Kommentera