1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586422 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #95777

Sv: Årsmöte 2002 SK
Jimmy: Ja, det här kommer bli en intressant länk har jag på känn.

Det finns mycket negativt denna säsong som måste tas upp på årsmötet. Tänker dock inte ägna mig åt några personangrepp. Möjligtvis i det finstilta. Dom som känner sig manad - får ta åt sig!

Resorna var alldeles för få och det var ett allmänt kaos. Dock ska en eloga riktas till dom resor som väl genomfördes. Helt klart måste det dock bli avsevärt mycket bättre. T ex MÅSTE vi hitta lösningar på betalningen på resorna. Att som nu sätta en "dead-line" för anmälningar som i vissa fall var en vecka i andra 3 dagar före avresa. Det var förvirrande svar och många frågetecken.

Delar av "klacken" splittrades och det bildades grupperingar inom SK som ägnade sig åt verbal pajkastning på förtroendevalda istället för att dra åt samma håll. Konstruktiv kritik mår vi alla bra av. Men övrigt gnäll infekterar bara stämningen inom SK och det är att strö mer salt i redan djupa sår.

Distributionen av fanzinet "Eagle Eye" har inte vart tillfredsställande. Det beror helt eller delvis på bristande engagemang från medlemmarna som inte sänder in bidrag i den takt som vore önskvärd.

Administrationen av medlemskorten har också varit under all kritik. Vissa medlemmar inklusive jag har fått väntat i månader på korten. Helt klart är att där har det brustit i kommunikationen mellan berörda parter.

Matchlotterna blev heller ingen hit. T ex hemmamatchen under kvalserien mot Leksand då det var "knökfullt" i ladan (5500). Där hade vi lätt kunnat kränga en 5-6st lottringar. Då ingen ansvarig fanns på plats kunde heller inga lotter säljas.

Det vore bra om SK skulle kunna tillhandahålla ett förråd i Timrå Isstadion till nästa säsong. Där man tillverkar ett antal nycklar, förslagsvis 4-5st som förtroendevalda får ha ansvar för. Förlegade nycklar beivras. Den ansvarige får skriva på ett kontrakt där han förbehåller sig att aktsamt vårda nyckeln och efter att man avsagt sig uppdragen/et inom SK återlämnar nyckeln i ett brukbart skick.

För om man har ett förråd med grejer i så kan man ju förvara lottringar, souvernirer m.m.

Om någon behöver tillträde till förrådet men ej har tillgång till nyckel ska en jourtelefon finnas upprättad med nummer till nyckelinnehavarna som då skall kunna komma och öppna.

Det för att minimera riskerna för missförstånd.

Naturligtvis finns det mer att reda ut men detta var en bit på vägen i vartfall..

TIMRÅ IK - ETT SÄTT ATT LEVA!
Kommentera