1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586422 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #95778

Sv: Årsmöte 2002 SK
Det finns ju som så ofta sagt ruskigt mycket att förändra och förbättra inom SK. Jag ser ändå ljust på framtiden för SK, man verkar vara på gång känns det som. Synd att inte SK sidan finns kvar, Octagons krönika innehöll i stort sett allt. Men jag tar upp några viktiga punkter här som jag just nu har i skallen och som jag själv ser som viktiga punkter:

Styrelsen:
Det bara måste till en styrelse nu på på årsmötet som verkligen känner att de hamnat rätt och brinner för det dom gör och inte bara tog emot platsen för att ingen annan ville ha den. Alla måste dra åt samma håll, framåt.

Resorna: Här finns mycket att förbättra på alla sätt och vis. Det behövs någon/några som sätts på positionen som nån form av resegrupp som sysslar nästan enbart med just resor. Frågan är dock hur man ska få mer folk att åka på resorna, i vintras så var det i stort sett samma folk som åkte på resorna som anordnades. Jag har inte stenkoll men jag tror att största resan ägde rum till Stockholm första kvalseriematchen mot Gnaget. En dubbeldäckare och en vanlig buss. Det var bra då med tanke på att det var en onsdag men samtidigt jävligt dåligt att det var den största resan. Säsongen 2000/2001 var det ju ofta 4 bussar till Övik tex. Detta året typ bara en (dock ingen koll på hur många det var den där matchen typ 28/12). Okej man säger att folk hellre åker bil dit men det kan jag inte påstå att jag såg så många som gjorde. Det måste på något sätt att få folk att bli sugna på att åka. Mer kringaktiviter som tex Järnkaminerna hade då DIF spelade mot Giffarna på IP. Då hade ju dom Coca Carola som spelade innan tex.
Man bör satsa på att ha 1-2 alt. 3 storresor denna säsong som man långt i förväg annonserar så folk kan planera in och så man kan få in så många anmälda som möjligt. Åtminstone en resa ska vi åka 1000 pers på tycker jag. En till tågresa vore ju inte fy skam men SJ verkar ju ha höjt priserna markant så det blir nog svårt.
Sen så borde det gå att anmäla sig på ett smidigare och enklare sätt. Jag har en idé om hur man skulle kunna användasig av internet för att anmäla sig. Eftersom SK säger att man måste vara medlem i SK för att få åka på resorna (vilket inte verkade gälla i vintras, man kollade aldrig medlemskap vilket man gjorde säsongen innan) så kan man göra som så att man får med en typ 4 siffrig unik kod med medlemskortet. Sen så kan man på supportersidan anmäla sig genom att bara skriva in koden och telefonnummer tex. Det som det kanske styper på är att jag skulle tro att SK måste ha pengarna innan och dom vill inte ta emot så mycket pengar på bussarna. Det positiva är ju att det är så lätt, kanske lite osäkert iofs. Men idéen borde gå att vidareutveckla. Nog om resor för ett tag. =)

Tifo: Nånting som varit i stort sett obefintligt i Timrå Isstadion, det är dock på gång. Folk finns, svårare med resurser. Förra året så la SK 5000 kr åt sidan för tifo arrangemang. På tok för lite men så hände det inget heller förutom i kvalserien då det anordnades diverse ballong och konfettitifon. Det beställdes även hem två nya jumboflaggor förra säsongen. Tifo ska prioriteras relativt högt. Hardcore Fans kommer nog få precis som i kvalserien rätt stort ansvar för tifot i vinter. Som sagt så är Tifot på gång i Timrå.

Klacken: En av de absolut viktigaste delarna att jobba på. Klacken var helt värdelös i början av förra säsongen men det vart bättre efter ett tag. Dock var den inte bra, men det fanns några matcher när den var acceptabel. Högst 3 matcher dock. Fler folk måste skrika och dom som inte tänker skrika ska ställa sig någon annan stans. I vintras ställde det sig folk i klacken som blev irriterad när man viftade med flaggor, såna personer har absolut INGET att göra i klacken. En klackledare behövs verkligen, se bara på vad Jonas Uhlin små sejourer nere på räcket gör. Tyvärr ställer han sig på räcket för sällan. Det borde som Octagon sa att ställa en pall mitten av klacken eller typ vid trumman där klackledaren kan stå och så han/hon syns. Vart har allt folk tagit vägen som stod i klacken säsongen 2000/2001?

Orkar inte skriva mer just nu, återkommer.
Kommentera