1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586423 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #95825

Sv: Årsmöte 2002 SK
Knylan: HF är ett bra initiativ inom SK och en härlig färgklick på läktarn. Men det får inte överskugga all annan verksamhet inom SK vilket jag också vill betona inte har skett och inget jag heller tror kommer ske. Men jag vill understryka att "farmarlag" till SK är hjärtligt välkomna och det finns starka krafter inom HF som säkert kan hjälpa till att stärka huvudorganisationen. Jag är för ett samarbet på den fronten. Så länge det mynnar ut i något positivt och till glädje för alla inbitna TIKare ser jag ingen fara med olika grupperingar som understöd tills den i skrivande stund förhoppningsvis temporära och undermåliga organisationen upphör. Det är när det hela ballar ur och dom sk "starka krafterna" börjar missantända och pajkasta varandra för diverse arrangemang som vi är snett ute, när vi i grunden har ett och samma mål, genom att vi står där på "Södra Stå" i match efter match - att för evigt stödja och älska TIMRÅ IK!

Det tjänar ingenting till att det blir schismer inom SK. Istället ska vi då "flytta" över folk och hjälpa till på dom arrangemangen som inte fungerar till belåtenhet. Att trycka ner enskilda individer och ägna sig åt smutskastning är fegt. Ta istället upp problemet med berörda parter och försök gör någonting bra av det istället.

Vi skulle alla må så oerhört mycket bättre då och det är väl det som är tanken och grunden bakom det hela att vi ska skapa trivsel och gemenskap och sträva mot samma mål.

Gemenskapen är fortfarande bra men är inte på samma nivå som det en gång var.

Nu ska vi en gång för alla rensa luften på det stundande årsmötet och reda ut begreppen.

Vi ska tillbaka till samma nivå som vi alla vet att vi har kapacitet för.

Nu lyfter vi mot högre höjder - mot tallens topp!

ÄLSKA TIMRÅ IK... Alltid alltid alltid
Kommentera