1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586423 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #95926

Sv: Årsmöte 2002 SK
orion: Jo, jag trodde precis det samma. Man tror att Bajen är så överlägsna sen så har dom tjyvat från England.

Att komma på något helt eget är nog rätt svårt. Vad jag vet så är Smokeys ramsa "Domarn är dum, jättedum" helt unik, eller? Den byggdes ju för övrigt om lite i vintras så man använde samma melodi till en ramsa tillägnad #36. "Styfen är styf, jättestyf" gillade jag skarpt, iofs jag som kom på det också. Skrytförbud men vafan...

Jag tycker att det är helt okej att "sno" ramsor i viss mån, det blir tex väldigt töntigt om man börjat köra med "Här är Tiimrås A-Lag..." för man associerar ju den på en gång med Bajen, även om dom snott den från England, typ.

Det vanligaste är ju inte helt oväntat att man tar melodier från diverse låtar, vilket jag tror alla ramsor som finns som inte bara består av "Klapp klapp Timrå" består av. Är det någon som har några bra tips på melodier från låtar som man skulle kunna bygga om lite och lägga till en text?

Det finns ju förövrigt en ramsa eller sång rättare sagt som det försöktes med i vintras ett fåtal gånger. Melodin är tagen från Iron Maidens låt Heaven Can Wait. Nånstans där i mitten typ kommer det en sekvens när dom sjunger eller bara låter nånting. Det går inte direkt att lägga till några ord där men den skulle skapa ett grymt tryck om alla kunde den perfekt och man skrek i rätt tonläge (svårt för en tonåring att sjunga rätt tonläga hela tiden, tro mig =). Osäker på vilken skiva den är på, för jag hoppas väl att ingen sitter och tankar hem låtar i mp3 format? Skulle jag aldrig tänka mig att göra... =)
Kommentera