1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587618 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #974555

Sv: Vad är fel i årets upplaga av Timrå IK?
Laken:

LÄS DETTA!

För att kunna ge ett svar på just nu Sveriges svårast fråga, som borde vara värd en miljon i "postkodmiljönären" :)

Där svars alternativen är A. Divor B.Tränaren C.Föreningen D.Nubben.

Vi börjar med 50/50 då försvan alternativ C och D.

Nu har vi bara A och B kvar.

Jag frågar publiken, flest svarade B, Challe Berglund.

Men svaret är fortfarande inte riktigt glasklart jag ringer en vän, hmm vem ringer jag, AHA, jag ringer Challe.

Har nu pratat med honom, och han sa: Jag vet inte, sa han först. Jag har haft en del pratstunder mellan vissa spelare då de tycker att de förtjänar mer istid osv. Sedan har vi haft olika önskemål där spelare fått säga vilka de velat spela med osv. Detta har i sin tur skapat vissa grupperingar i laget, Men du ska veta att inom grupperingarna är det väldigt glada miner, men man märker även en del skitsnack mellan grupperingarna. Sedan nu på slutet har man väll känt att laget börjat bli lite trötta då vi spelar så himla många matcher, och haft lite skador. (Notera: Alla lag spelare väll lika många matcher och alla lag har väll haft skador under säsongen)! Inte sant?

Notera: Allt detta är från mitt eget huvud och mina tankar och opartiskt inte riktat emot någon.

Det jag vill komma fram till är, felet i åretsupplaga av Timrå IK är båda alternativen A + B.

Varför: Jo här kommer svaret.
Att vi forlorade igår emot ett tappert SSK har jag inga problem med, vi är trötta och det köper jag, sa igår att pigga ben kommer vi inte se förrens efter LG Games.

Men att laget har presterat under sin förmåga i så många matcher i år, är det som jag i alla fall stör mig på. Jag kan ha förhöga förhoppningar absolut, och det har jag nog, men med Timrå genomtidernas bästa lag på pappret ska jag få ha det.

Varför jag säger att felet är både spelare och tränare belägger jag genom att; Om Kenta hade varit headcoach för Timrå i år hade Timrå legat där HV71 ligger, ingen tvekan. Att vi som supportrar ser detta gör oss irriterade för vi är avundsjuka, denna avundsjuka kan finnas hos spelarna då de nog har tänkt tanken också. Att sedan Challe lyckats hålla Timrås målsättning med marginalen 1 minus med två matcher kvar är grymt för att för första gången vara headcoach för ett elitserie lag.

Spelarna i laget tänker för mycket, det visar sig då de inte går ut och ger fullt varje match, sedan klart att Challe har sina "barnsjukdommar" då detta är hans första år.

Tränarna och Spelarna drar inte riktigt åt samma håll, har alla i laget samma målsättning, eller skiljer den sig mellan spelarna?

Inget direkt svar på frågan vad som är fel men detta är mina tankegångar, vad det gäller fel i denna upplaga av Timrå. Det finns fler men dessa kommer komma löpande kommer inte på alla på en gång.

Morsning, dags och dra iväg och spela korpen :)
Kommentera