1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587618 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #975003

Sv: Vad är fel i årets upplaga av Timrå IK?
Skulle Nubben lämna är det ytterst beklagligt. Har svårt att tro att det ytterst handlar om Nubbens privata ekonomi. Mer sannolikt i så fall är det faktum att föreningen verkar sitta nöjd med det spelarmaterial laget har till förfogande, trots många namnkunniga spelare på skadelistan.

Jag tror att Nubben, likt många av oss andra, hade höga förväntningar på årets säsong. Det kändes nästan lite SM-guld-varning med det lag som Timrå till en början var tänkt att ställa upp med. I takt med skadorna har åtminstone jag sänkt förhoppningarna en aning. Men klubbens uttalade mål är väl fortfarande oförändrad?
Det finns nog en enorm besvikelse inombords hos Nubben när riktiga stjärnor föll bort och inga ersattes. Min tro är att det också kan vara det som gjort Nubben besviken och kanske lite uppgiven.

Det är en sak om inte ekonomin finns (jag vet inte hur det ligger till i den frågan), en annan om föreningen väljer att hålla i plånboken, trots den målsättning man hade innan säsongen.

Det skulle vara på sin plats med en redogörelse (allt beroende på om Nubben lämnar), varför det blev så. Jag har fortfarande svårt att tro att Nubben lämnar för pengar.
Kommentera