1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587649 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #976705

Sv: Vad är fel i årets upplaga av Timrå IK?
JimmyH: Ja det känns inte bra att VF..stoppat er sin srora erika slev i vår förening o bara ör om o tar det bästa som flyter upp till ytan vår egen NUBBE! grymt trist men en verklighet...inga värvningar blev det heller Då Thomas håller hårt i blånboken...så vad återstår annat än att kriga som galningar o slå underifrån i ett slutspel..bara vi slipper HV iallafall!

Vad är positivt just nu? Jo att Moe matchas tros indianare det tycker jag är bra han har ett direktskott värt namnet o kommer likt Strålman att utveckla skottet ytterliggare nu når han få chansen..vi har det material vi har o då är det bra att våga med dessa yngre som Lander o Pääjärvie.

Vi bör klara 6:e 7:e plats ialafall o får vra nöjda med detta pga det som hänt med skador o dylikt..underverk verkar ta tid som att Hynning skulle dyka upp till slutsspelet o dessutom hittat nån slags gångbar form...osannolikt men ett litet hopp iaafall..

lagsituationen går ju att bli lite klok på o förstå..men spelsystemet känns fortfarande efter alla dessa omgångar som lätt obegripligt...just nu åker spelarna mest o krockar i åkbågAR med varandra i uppspelen ifjol gick det lättare naturligare att komma in i zonen PÅ KANTERNA iallafall medans vårt pp.spel fortfrande ger motståndarna gått om tid att gruppera sig...o jag finner den största iorsaken i det som nämnts många ggr ett pp backspel i Långsam sirap där Moe utmärker sig positivt o bör få fortsätta utveckla detta oavsett nån indianare då o då.
Kommentera