1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #99068

Sv: Årsmöte 2002 SK
Har på grund av rådande familjelagar inte kunnat närvara på HS sedan början av förra veckan så jag har missat en hel del. Läst ikapp nu och beundrar idéerna som ploppat upp i denna tråden gällande TIFO m.m.

Jag tror det kan bli väldigt svårt att hitta sponsorer och personer nu som är redo att gå in med pengar i en verksamhet som är helt ny. Vi måste börja med att utnyttja de små medel vi har tillgång till just nu och göra något väldigt bra av det, så att folk får upp ögonen för vad som är på G. Att hitta sponsorer för något som är så pass nytt som TIFO är i Timrå skulle jag tro är ruskigt svårt (därmed inte sagt att man inte kan försöka). Om vi lyckas arrangera några tifon i början som tidningarna uppmärksammar skulle jag tro att det början rinna på därefter.

En väldigt stor inkomstkälla skulle kunna vara så kallade "banners" som man sätter upp på hemsidan (hemsidan är ett mycket mer angeläget problem än tifo) och som folk kan klicka på så dimper det ner 1 krona per klick. Vad finns det egentligen för inkomstkällor som man kan använda sig utav utan någon större ansträngning? Förslag?

Det jag undrar hur pass stort intresset är bland medlemmar i SK att hjälpa till med tifo? Jag kommer förmodligen och förhoppningsvis ingå i TIFO-Gruppen (namnförslag på gruppen är också väldigt välkomna) och resten av HF också. Men det behövs fler, speciellt idéer.

Om allt klaffar så ska vi kunna segla upp i topp bland hockeyklackarna i Sverige gällande tifo, inte så svårt med tanke på att TIFO-kulturen inte växt sig så stor inom svensk ishockey eller hockey i största allmänhet. Just därför ska vi gå försöka vara första gruppen som verkligen satsar och sen så kommer det säkert fler. Konkurrens är bara bra, se bara på fotbollen. Stockholmsgrupperna där åstadkommer otroliga arrangemang, ej att förglömma Patronerna också. Men 08:orna är på en egen nivå.
Kommentera