Tre Kronor

17483 inlägg · 806 ämnen

Salo är Bäst.

60820 · » Till forumet


Sv: Salo är Bäst.
Det var charmigt att läsa dagen före kvartsfinalen, "att sverige är i semifinal". Visar lite av den inställning hela svenska folket hade till matchen mot Belarus.
Ingen talar om underskattning, ingen talar om en lätt motståndare, ingen tar segern för givet. Precis allt detta hände + lite till.

Allt från Hedbergs kommentar mellan andra och tredje akten där han predikade om att inte tappa huvudet, att behålla lugnet och inte gå ner på mindre femmor, för att, som han sa " det här fixar vi", till headcoachens synnerligen tveksamma agerande för att eventuellt ordna upp det hönsbo som skapats alltefter hur matchen gestaltade sig. Sedan att spelare som Sundin, Salo, Lidström med flera inte hade förmågan att ta sig samman är också mycket märkligt.
Kommentera

Sv: Salo är Bäst.
Sverige var det laget som hade flest ledargestalter i hela OS. Ledarna lämnade över ansvaret till andra, kanske av artighet, men definitivt av feghet. Det fanns ingen desperation när det gick i lås. Jag såg inga som offrade sig hänsynslöst. Man kan säga att allt gick i baklås, men jag har svårt att acceptera barnförlamningen.
Kommentera

Sv: Salo är Bäst.
Det är vanligt att man utser syndabockar i ett förlorande lag. Salos mindre lyckade ingripande gjorde att han blev den självklara syndaren. Salo ska klara ett sånt skott (fösare), absolut!
Däremot kan man jämföra detta med hela lagets insats, alla var precis så "syndabockig" som Salos billigt insläppta mål.
Kollektiv kollaps kallas det. Salo kör inte, till skillnad från Elofsson, sitt egna race. Det är lagmaskinen Tre kronor vi talar om.
Kommentera

Sv: Salo är Bäst.
Jag håller också med antzantz. Det är beklagligt att vissa har så svårt att hålla sin besvikelse i styr. Jag är också dj-t besviken på matchen mot vitryssland, men lite nyans i kritiken om jag får be. Jag kan t.ex inte se vad Salos syskonbarn kunde gjort annorlunda i matchen....

Äntligen nedsläpp igen !

Ha det !
Kommentera

Sv: Salo är Bäst.
antzantz:Håller med,jag fattar inte hur man håller på och trakasera Tommy Salo för det här.Och som ni kanske hörde på Sporten igår så har också hans anhöriga blivit trakaserade för det.
Men i mina ögon så är Tommy Salo världens bästa målvakt.
Kommentera

Salo är Bäst.
Hej alla svenska fans!
Jag fattar inte hur man kan trakasera en målvakt som gör ett enda misstag?
Det där kan hända vilken målvakt som helst.
Dom som trakaserar borde vara landsförädare.
Salo är ju för guds skull en av världens bästa målvakter.
Hur kan man göra nåt sånt här???
Jag tycker Salo fortfarande är bäst.
Ha det bra alla fans!
P.S Timrå är i elitserien även nästa år!=)
Kommentera

60820 · »