Brynäs IF

715753 inlägg · 7953 ämnen

Bästa inläggen


Sv: A propósito de nada
Men herregud. I ett dygn har ni hållt på att gnabbas som ett gäng lågstadie elever om Silfverberg hit och dansk dit.

Släpp det och gå vidare. Så otroligt tröttsamt att läsa när man går in någon gång ibland och kollar om någon hört något nytt om laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: "Denna gästboken har varit min favorit i alla år jag varit medlem men nu törs man knappt skriva något här inne utan att man är rädd för att bli lynchad"

Haha...
Ta inte i så du spricker nu.
Vare sig modomille själv, jag eller nån annan har blivit utsatt för några som helst påhopp eller idioförklaringar i det här lätta provokationstjafset om Silfverberg, från någon av parterna.
Iaf inte några värre raljeringar/tråkningar än vad som förekommer i andra böcker, när nån utomstående tittar in och provocerar lite grand.

"Vad beträffar Huge så är han den största bidragande orsaken till att jag kanske loggar ut, Har aldrig läst mer konspirationsteorier och ursäkter om Brynäs när man spelat dåligt, förlorat eller tom åkt ur"

"Jag vet dock inte om det blir några mer inloggningar här, om inte nivån höjs."

Haha, igen...
En ömfotad leksing hotar med att logga ut för gott härinne, pga att han inte håller med en annan skribent.
Ledsen, men om du är så ömfotad så är det nog ditt eget problem och inte nån annans.

Tack för mig
Kommentera

Sv: A propósito de nada
modomille:

Jag funderar allvarligt på att logga ut för alltid snart på Hs efter hur många år som helst, man kan inte diskutera här inne mer snart som supporter till motståndarlag utan att bli rejält påhoppad, du har inga intentioner att provocera utan har din åsikt, vilket du har all rätt till men om den inte passar "vissa" så blir man idiotförklarad.

Denna gästboken har varit min favorit i alla år jag varit medlem men nu törs man knappt skriva något här inne utan att man är rädd för att bli lynchad

Vad beträffar Huge så är han den största bidragande orsaken till att jag kanske loggar ut, Har aldrig läst mer konspirationsteorier och ursäkter om Brynäs när man spelat dåligt, förlorat eller tom åkt ur

Dessutom har han varit moderator i denna boken, det säger det mesta.

Han borde stängas av på livstid

Jag är glad att Brynäs är tillbaks i SHL och ser fram emot nya " derbyn "

Jag vet dock inte om det blir några mer inloggningar här, om inte nivån höjs.

Tack för mig
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Har följt detta forum till och från i några år nu. Kanske dags att man försöker lista ut hur man gör för att kommentera själv också..

Såg att (Ove Myling) var inne på samma spår som jag för några dagar sedan. Spela Kopacka, Ölund och Lindblom ihop. Ölund och Kopacka har gått bra ihop tidigare och jag tror Lindblom hade varit ett ypperligt komplement till dem.
Tycker även att Indrasis, Larsson och Rödin borde fortsätta ihop, men kanske initialt i en tredjeuppställning med tanke på tempo.
Scott och Vesel har också funkat bra ihop, men får ta lite större defensivt ansvar kommande säsong.
Kelleher (om man väljer att gå vidare med honom) tror jag skulle funka fint ihop med Silverbergs fina skott tillsammans med en klok och rivig center.
Kanske låter korkat att splitta vår bästa kedja från HA, sett över hela säsongen, om man nu signar även Kelleher. Tror dock att det är nödvändigt för att få ut så mycket som möjligt av varje formation och på varje position.
Backsidan är i mitt tycke för oklar att sia om innan vi fått klarhet i åtminstone en back till.

För övrigt vill jag passa på att ge cred till de av er som orkar scouta eventuella nyförvärv så vi övriga kan luta oss tillbaka och drömma lite...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
På tal om något annat. Kan vi klippa sönder det svenska medborgarskapet för den här idioten?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Men snälla rara Huge använd huvet för en gångs skull och läs mitt första inlägg så förstår du nog. Jugge och någon annan användare diskuterade en dansk spelare och samtidigt så påpekade Jugge lite hånfullt att våran dansk True minsann var poänglös hittills i VM, då svarade jag med att konstatera att Silfverberg också gick poänglös i sitt VM förra säsongen. Min poäng med det var att det betyder inte att True skulle vara en dålig värvning, precis som att Silfverberg inte skulle vara det för att han gick poänglös i VM. Var det så svårt att fatta?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: "Jag vet dock inte om det blir några mer inloggningar här, om inte nivån höjs."

Skärpning - offerkoftan klär dig inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: lägg ned detta gnabbande och kukmätartävling. Vill ni diskutera mer så ta det i bubblor. Börjar bli farligt nära spam detta

Brynäs har gått upp från allsvenskan och är i shl nu, dags att även du matchar nivån
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattias - 74: ” Jag vet dock inte om det blir några mer inloggningar här, om inte nivån höjs.
Tack för mig”

Jag gillar det mesta du skriver här i boken Mattias och det säger inte lite då du är en Leksing😂
Men Huge är Brynäsare och har all rätt att skriva i Brynäs boken även om du som Leksing inte tycker om hans inlägg och han ger svar på tal.
Så om du som Leksing inte klarar av att argumentera i mot en Brynäsare (Huge) i Brynäs boken och därför inte vill logga in här igen så är det ditt beslut, och jag kan bara säga att det är tråkigt och jag hoppas att se dig igen i Brynäs boken.
🥰
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Tog inte lång tid:
Ettårskontrakt för Vesel. Hade gärna länkat till officiella hemsidan men den verkar fungera sådär för tillfället.
x.com/Brynas/status/1792850571482804670
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "Du var nära Linköping också, eller hur var det?

– Jag vill egentligen inte kommentera det alltför mycket. Men vi var både där och i Gävle och såg oss omkring. Brynäs kändes bäst."

Var det inte någon som försökte lura i oss att han inte alls var intressant för LHC?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
havre: ” På tal om något annat. Kan vi klippa sönder det svenska medborgarskapet för den här idioten?
Länkar:
Robin Press stannar i Ryssland ? förlänger kontraktet”

Den där killen har verkligen inte alla pommes frites på tallriken… Vilken jävla idiot, flytta till Ryssland för f-n!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Auchinleck: Jag tror det är värvningar i den yngre ålderskategorin som man går miste om när man är sist ut på marknaden. Vi vet ju inte om Brynäs hade vunnit några dragkamper, men stortalangerna från HA blev ju klara för SHL-klubbar långt innan Brynäs säkrade SHL-avancemang. Det är klart att exempelvis Moras unga norrmän hade varit namn för Brynäs annars. Det som man borde göra nu är att rikta blickarna mot Örebro (som inte ger sina stortalanger chansen) och Stockholm (som har många stortalanger men inget SHL-lag). Sen är det lite otur att Nordh och Robertsson hellre verkar vilja spela i Nordamerika.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
modomille: Silfverberg har varit en ordinarie spelare i NHL sedan 2013. Finns egentligen ingenting mer att tillägga.

Ren poängproduktion är inte hans signum. Man måste bara kunna lite mer om hockey för att inse värdet i olika typer av spelare i ett hockeylag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
KalleTeodor: Nja, blir nog jobbigt för Alcen nu.
Enligt vår, när det gäller spelarmarknad, erkänt kunnige och insatte ”modomille” så finns det inget kvar av klass att värva nu.
Fram till den dag dom signade världsstjärnan True så var marknaden god och det vimlade av lediga toppspelare att välja på.
Nästa dag blev marknaden helt plötsligt mkt skral, bara sådär, över en natt. Märkligt…. 😂
Modo fick True, vi får nöja oss med Silfverberg.
Så här långt…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
modomille: Men snälla rara modomille.
När Jugge och andra diskuterade/dissade er danska spelare så var det ju bara som svar på det som började hela debatten: några modoiter som hånfullt dissade värvningen av Silfverberg med motiveringen att denne minsann inte gjort något mål i ett par VM.
Här har jag uppfattat det som att du hållit med dina modoiter, men om inte du gör det så borde du väl isf redan i det läget ha klargjort din poäng: att man inte kan dissa en värvning enbart utifrån insatsen i nåt VM.
Nu försöker du backpeddla och få det till att du hela tiden har poängterat hur dumt det är att dissa värvningen av Silfverberg (och även True).
Bra försök att försöka ta dig ur diskussionen med hedern i behåll, men mig lurar du inte....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det börjar likna något nu...

Har ju hakat upp mig lite på det där med ålder, mest av rädsla att vi inte ska hinna med de andra lagen och att våra ledande spelare börjar bli till åren.

Hursomhelst, kollade upp åldersfördelningen mellan de olika SHL-lagen inför kommande säsong och Brynäs är lite överraskande 6:e yngst som det ser ut nu med en medelålder på 26 år.

Malmö och HV är yngst med en medelålder strax under 25 år.
LHC och Växjö äldst, närmar sig 28 år i medelålder.

----

Säsongen 23/24 i SHL var SAIK yngst (vann guld), Rögle näst yngst (silver) och IKO äldst (åkte ur). Inte för att jag tror att det var anledningen, men lite intressant ändå...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Kan väl aldrig bli fel med Källgren när mamman är från Bomhus och han själv började sin karriär på Lidingö... :-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag hoppas mycket på Hugo Lejon. Även om jag inte tror att han etablerar sig som en poängkung i SHL på en gång (Som Elias Pettersson gjorde t.ex.) så hoppas jag mycket på honom. Självklart inga direkta förväntningar på honom denna säsong men kul att vi kan locka till oss talanger också.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: att ens fundera på Clubben.....Brrr
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Jo, det var visst nån supporter från Clöbben som försökte lura både oss och sig själv där..... :-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
VM hittills känns exakt som säsongens HA. Man är inte orolig innan match, motståndarna sätter ibland personbästa i inledningen men det håller inte i längden.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Jo, fast att bara ha 1 spelare under 26 år i hela laguppställningen vore väl ändå ganska extremt?

Det som jag är nöjd med när det gäller åldersstrukturen är att Brynäs har en hel del spelare som är 26-31 år, dvs kanske i sina bästa hockeyår. Det är Källgren, D'Astous, Kinnvall, Kopacka, Larsson, Lindblom, Ölund och Vesel. Det är en betydande och stor andel av truppen.

Normalt sett brukar spelare i den åldern vara svåra att få tag på.

Det är "bara" Bertilsson, Indrasis, Rödin, Scott och Silfverberg som är 33+.

Bara Scott är 35+.

Om man delar in truppen i 18-25, 26-31 och 32+, så tycker jag att den yngsta kategorin är den klart svagaste. Objektivt sett är det bara Lindstein som är en stor talang, med brasklappen att alla utvecklas olika och kan blomma ut senare osv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Tycker man ska komma ihåg att Larsen, Johanesson, Ohlsson, Lindblom jr, Lejon etc kanske inte kommer att få så mycket istid under säsongen. Dessutom är Nordh fortfarande med i EP-truppen.

När man kollar på truppen nu är Lindstein den enda spelaren under 26 år som man kan fastslå kommer spela kontinuerligt, och då är han ändå långt bak i hierarkin.
Kommentera