1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701465

Sv: Apropå ingenting...
Shangattay: Återigen snackar du om hur Niederbacher spelar i förstafemman och hur det skulle betyda någonting. Det betyder ingenting kan jag säga dig, eftersom Niederbacher placerades i kedjan han gjorde minst skada i under förra säsongen.

Det jag däremot kunde konstatera, var att när Sampo och Södergran spelade med varandra vann vi ett par matcher irad. Det var någon som sa att Sampo och Södergran inte kunde spela tillsammans, vilket jag svarade på. Jag fattar inte varför du tar upp Niederbacher som inte hade något att göra med det vi snackade om.

Det du gör är en halmgubbe. Sluta svamla nu tack.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bonden: ”Niederbach placerades där han gjorde minst skada.”
Man skulle ju kunna tro att han i så fall hade gjort mindre skada på bänken eller i Östersund?
Ändå fick han mer speltid av Karlin än bl.a. Södergran, Walli, Ohlsson, AP, OP, Theo J och Jinesjö.

Det som många här inne läser in i dina ständiga sågningar av spelare som har fått stort förtroende av Karlin, och förlängda kontrakt av Hinken, är att du verkar tycka att båda två gör ett dåligt jobb och att du skulle ha gjort det bättre.

Eftersom en majoritet här inne är väldigt förtjusta i både Hinken och Karlin möts du då, tyvärr, av ett antal skribenter som läser dina inlägg med taggarna utåt eftersom vi upplever att du dagligen pissar på något vi håller väldigt kärt.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
bonden: Niederbach, lär dej!
Kommentera