1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701555

Sv: Apropå ingenting...
wesslan: Precis. Därför skrev jag att det behöver mer tid för att man ska kunna utvärdera deras förmågor. Det var vårt HA-lag som bar oss i SHL plus två skickliga individer som Hinken landade. Hinken bommade betydligt mer än han landade så man har all rätt att vara tveksam. Hade inte andrakedjan överträffad förväntningarna så mycket hade vi åkt ur på grund av Hinken.

Floppar (7): Oregano, Hutsko, Rååma, Walli, AP, Rundblad, Eriksson Ek

Träffar (3): Lassi, Ranta, Vigneault

Nu är jag snäll och räknar med Vigneault eftersom han egentligen inte var ett okänt namn för MoDo. Det här är också subjektivt och du kan säkert räkna med någon till som flopp, men det här är vad jag tycker.

Missförstå mig inte. Jag är också väldigt nöjd över det ledarskapet vi har just nu, men vi behöver något/några år till för att kunna dra slutsatser. Rätt var det är så åker vi ur nästa säsong, och då kommer ni alla sitta och gnälla på både Hinken och Karlin.

Det är inte alls bullshit. Jag tror att om inte Oskarshamn hade gett upp så mycket poäng till alla lag, då hade det blivit betydligt mer jämt i kvalplatsstriden, och jag är tveksam till om vi hade slagit Malmö för att undvika kvalspel. Vi var alltså två poäng före Malmö, och matchen när vi möttes i slutet hade lika gärna kunnat vara deras match i en annan verklighet. Oskarshamn var en stor räddningsplanka, vare sig du vill erkänna det eller inte.

Karlin har sitt spelsätt och identitet men har verkligen inte någon kontinuitet. Hur kan du få kontinuitet när du byter kedjor varenda match. Det är nog också en stor anledning till varför många av våra spetsspelare floppade. Det var Karlin och Holmströms fel. Ena matchen fick spetsen spela med Sebbe Ohlsson och andra matchen med Niederbacher. Vad fan ska man göra? Kedjan där det fanns kontinuitet var också anledningen till att vi lyckades hålla oss kvar.

Lite satir, men Karlin som man sa ett år sedan var något sorts boxplaygeni lyckades alltså förvandla vårt boxplay till sämst i världen. Det är verkligen något vi måste bli bättre på!

Att du skrattar åt folk som är tveksamma på Karlins förmåga som tränare belyser bara din egen naivitet. Det finns väldigt mycket att vara tveksam på hos Karlin och Hinken, även om det kanske inte är så lätt om man är naiv och optimist.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
bonden: När Karlin av många hyllas som den tränare som lyckats bäst i SHL den här säsongen tycker du vi ska vara tveksamma. När vi är den bästa nykomlingen på åtta år, så letar du bara fel.
Der finns absolut saker som kan förbättras, men har man förväntningar på den nivån du verkar ha så kan man aldrig någonsin bli nöjd.

Själv har jag väldigt svårt att tro att du hejar på MoDo. Snarare att du som liten grabb förödmjukandes i matcher mot MoDo och har något inneboende hat mot klubben och dess spelare och ledare.
Kommentera