1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482878 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701585

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Det är klart att boxplay måste bli bättre. Vi har haft periodvis dåligt boxplay under hela perioden under Karlin känns det som.

Det var långa perioder i vinter vi hamnade alldeles för långt ifrån motståndarna i egen zon, så de fick massor av utrymme att spela runt medan vi blev trötta.

Flera värvningar blev inte så bra som vi och säkert ledningen hoppades, men att kalla exempelvis Rundblad flopp blir bara löjligt. Han fick spela kontinuerligt och tillförde helt klart. Inte som den försteback vi hoppades såklart, men vi hade varit ett sämre lag utan honom och flera av de andra.

Nog finns det förbättringspotential:)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
J F K: Offensivt var han en flopp. Visade potential i början men sedan försvann han helt. Nog för att han blivit omskolad, men gör man 50 poäng på 55 matcher i SHL så bör man åtminstone kunna spela lite powerplay. 12 poäng är riktigt, riktigt svagt.

Som jämförelse gjorde August Berg 11 poäng och var +5.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K: största problemet i boxen är att ingen attackerade backarna, eller gör det för sent. Som du säger va det stora yter att åka in ohotad på. Vi har tidigare attackerat hårt och haft strålande boxplay, fast det är ju några år sedan. Brara att titta hur vi gjorde då.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
J F K:
Jag tror stenhårt på rundblad!
Nu har han fått prova en säsong i shl o har nog insett vad han ska förbättra. Han har vinnarskalle.
Kommentera