Brynäs IF

724873 inlägg · 7959 ämnen

Brynäs IF-Timrå IK

« · 338535 Till forumet


Sv: Brynäs IF-Timrå IK
sylf: Mora vill inte ha dom! när dom nu ligger i täten i Södergruppen!
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK
Fanzin: Gavlerinken ser jag som en av sveriges tre bästa hockeyarenor. Scaniarinken och Hovet är dom två andra. Men då ser jag enbart till en genuin hockey supporter. Men titar man sen på andra saker som genererar pengar, som bekvämligheter, sponsorsloger och dyligt så är det en annan sak. Sen får jag hålla med om att Gavlerinkens vakter är väldigt nitiska, vilket jag vid flertalet gånger påpekat för dom.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK
Hong Kong: jao, men jag tycker iaf inte så. Men vakterna tycker vi det samma. När ska vakterna börja föbjuda TIK klacken att ta med trumman då?, det lär ju komma det också
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK
Bedrövlig inställning av Brynäs i matchen mot Timrå,hockey är mycket vilja och blåmärken,inget av det sågs i Gavlerinken igår av några Brynäs spelare.I många av Sveriges ishockeyhallar(arenor) levar sittplatspubliken med,men tyvärr ej i Gavlerinken.Så skall det klagas, ge även sittfläsket en känga.Matchen mot Frölunda tänker jag ej beskåda live.Tycker personligen de skulle få spela matchen utan publik,efter deras insats mot Timrå.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK
roger: Dom tjatar hela tiden om hur vi måste ställa upp för Brynäs,locka medlemmar,sponsra,gå på matcher,souvenirer mm.mm.Men dom som kan ge den bästa reklamen av alla,dvs laget.Dom gör inte ett skit.Annat än att locka folk att stanna hemma.Hur många sitter inte hemma idag och ångrar att dom gick på matchen ? Kanske åkte långt till å med.Nästa match kommer dom inte,det är följden av såna här insatser.Sen undrar dom varför dom har taskiga publiksiffror ?! Om laget kämpade i varje match som dom gjorde i början av serien skulle folk komma.Alla älskar att se ett lag som kämpar i 60 minuter.Huge´s inlägg igår om att gårdagens bajsmatch skulle va en följd av 2 "bra" matcher köper jag inte alls.Inte fan kan man väl slå sig på bröstet efter 2 tursamma segrar ? Och hur kan tex FBK motivera sig efter 10-12 raka vinster ? Bättring Brynäs,annars får ni den publik ni förthänar och den är inte lika stor/liten som idag.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK
sylf: Det är nog ingen som slagit sig för bröstet, men det är trots allt inte helt ovanligt att ngn form av reaktion brukar komma efter ett par urladdningar. Det räcker att man inte är fokuserad i låt oss säga 1/3 av en match (som igår?), då blir det i regel torsk.
Tycker ändå inte att man skall överreagera efter gårdagens förlust.
Det såg bra ut i första, och även i andra. Lill-Kenta var ju orolig för att dom inte skulle orka med vårt tempo i 3 perioder, speciellt inte efter första perioden. Timrå var dessutom bra och Kapanen storspelade som vanligt mot oss.
Angående FBK:s motivation, tror jag snarare på teorin att deras 4:e femma ungefär motsvarar vår 2:a, i slagkraft. Dom kan gå på lite lägre fart och ändå vinna tack vare bredare material. Iaf i de matcher där deras motståndare inte ger 100%.
Kommentera

« · 338535